Jenni Dahlman-Räikkönen ja Kimi Räikkönen menivät naimisiin Vanajanlinnassa vuonna 2004. Kuva: Reuters
Jenni Dahlman-Räikkönen ja Kimi Räikkönen menivät naimisiin Vanajanlinnassa vuonna 2004. Kuva: Reuters

Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlman-Räikkösen ero pätee nyt myös Suomessa.

Formulakuski Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlman-Räikkösen avioero astui voimaan Sveitsissä heinäkuussa. Tänään se astui voimaan myös Suomessa, sillä Helsingin hovioikeus vahvisti Sveitsissä annetun eropäätöksen. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat.

Kimi ja Jenni tapasivat toisensa vuonna 2001, kihloihin he menivät vuonna 2002 ja naimisiin vuonna 2004. Asumuserostaan pari ilmoitti helmikuussa 2013.

Jenni ja Kimi vuonna 2002. Kuva: Reuters

Esikoinen syntyy alkuvuonna

Nykyään molemmilla on uudet puolisot. Kimi tapasi lentöemäntänä ja fitnessmallina työskentelevän Minttu Virtasen kesällä 2013. Minttu muutti Kimin Helsingin Kaskisaaren-asuntoon marraskuussa 2013. Me Naisten haastattelussa Minttu kertoi ihastuneensa Kimin tavallisuuteen.

– Kimin tyyneys ja rauhallisuus tekivät vaikutuksen. Hänellä on ihana tapa ottaa muut huomioon, hän on täynnä hienoja piirteitä. Kimin seurassa ei tarvitse miettiä hänen saavutuksiaan, asema ei näy hänen käytöksessään mitenkään. Juuri siihen tavallisuuteen Kimissä ihastuinkin. Hän on myös todella hauska, Minttu ­kertoi huhtikuussa 2014.

Kimin ja Mintun ensimmmäisen lapsen laskettu aika on alkuvuonna 2015.

Jenni Dahlman-Räikkösen on kerrottu tapailevan jääkiekkoilija Ossi Väänästä. Jenni ei ole vahvistanut, muttei myöskään kieltänyt suhdetta. Ossi on aikaisemmin seurustellut malli Mirella Koulliaksen kanssa. Parin kahdeksan kuukautta kestänyt avioliitto päättyi eroon vuonna 2012.

Harviainen yhteishaastattelu vuodelta 2005:

Kimi Räikkönen ja Jenni: Luotamme toisiimme

Lisää Kimistä ja Mintusta:

Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen saavat lapsen

Minttu Virtanen: "Etäsuhteessa luottamuksen pitää olla kunnossa"

Kimi Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen esitteli mallintaitojaan

Näin treenaa Kimi Räikkösen rakas – kokeile Mintun treeniohjelmaa

Ensimmäiset yhteiskuvat: Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen Bahrainissa

Lisää Jennistä:

IS: Jenni Dahlman-Räikkösen uusi rakas on jääkiekkotähti

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!