Kimi Räikkönen ja Jenni Dahlman vuonna 2007. Kuva: Reuters
Kimi Räikkönen ja Jenni Dahlman vuonna 2007. Kuva: Reuters

Molemmilla on ollut uudet puolisot jo jonkin aikaa. Kimi seurustelee lentoemäntä-fitnessmalli Minttu Virtasen ja Jenni jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa.

F1-kuski Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlmanin erosta uutisoitiin jo helmikuussa 2013, mutta viralliset eropaperit pitkään erillään asunut pari jätti vasta hiljattain. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat printtilehdessään.

Lehden mukaan Kimin ja Jennin avioliitto on aikoinaan rekisteröity Englannissa, jossa he jättivät eropaperit. Naimisiin pari meni Vanajanlinnassa heinäkuussa 2004.

Sekä Kimillä että Jennillä on ollut uudet puolisot jo jonkin aikaa. Kimi on seurustellut lentoemäntänä ja fitnessmallina työskentelevän Minttu Virtasen kanssa viime kesästä asti. Ilta-Sanomien mukaan Jenni Dahlman seurustelee puolestaan jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa.

Minttu Virtanen kertoi huhtikuussa Me Naisille ihastuneensa Kimin tavallisuuteen. Hän muutti Kimin luokse, Helsingin Kaskisaareen, marraskuussa 2013.

– Meillä eletään F1-kisakalenterin mukaan, ja yritän sovittaa omat aikatauluni siihen, jotta voisin olla Kimin tukena niin hyvin kuin vain pystyn. Etäsuhteessa keskinäinen ymmärrys korostuu entisestään ja luottamuksen pitää olla kunnossa, Minttu kertoi Me Naisten haastattelussa.

Lue myös:

Harvinainen yhteishaastattelu: Kimi Räikkönen ja Jenni Dahlman-Räikkönen

IS: Jenni Dahlmanin uusi rakas on jääkiekkotähti

Minttu Virtanen: "Etäsuhteessa luottamuksen pitää olla kunnossa"

Ensimmäiset yhteiskuvat varikolta: Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen Bahrainissa