Paula Vesala kertoo Image-lehdessä, että Vain elämää -ohjelmaan mukaan lähteminen oli hänelle keskarinhajuinen teko tosikkoutta vastaan.

Muusikko Paula Vesala kertoo Image-lehdessä, että häntä pyydettiin kolmesti mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Kolmas kerta sanoi toden, sillä Samuli Edelmann ja Vesa-Matti Loiri saivat lopulta houkuteltua Paulan mukaan.

– Aiemmin mietin, että ehkä se ei ole minun juttuni. Vesku ja Samuli olivat sitä mieltä, että olisi kiva, jos tulisin mukaan, Paula kertoo lehdessä.

Paulan mukaan häntä ei etukäteen ahdistanut ajatus siitä, miten paljon ohjelma tuo julkisuutta.

– Jos ajatus ahdistaa, ei kannata suostua. Itselleni mukaan lähteminen oli keskarinhajuinen teko tosikkoutta vastaan. Ja tavallaan älytön: lähden pois Suomesta syyskuussa, eikä minulla ole valmiina soololevyä, joka tupsahtaisi joulumarkkinoille.

Suomesta poismuutolla Paula viittaa siihen, että hän on lähdössä Kaliforniaan opiskelemaan. Hän kertoi Me Naisille Vain elämää -ohjelman pressissä syyskuussa muuttavansa Kaliforniaan puolisonsa Lauri Ylösen ja heidän poikansa kanssa. Lue lisää täältä.

Kuva: Sakari Majantie, video: Nelonen

Vain elämää alkaa Nelosella perjantaina 19.9. klo 20. Katso pätkä jaksosta yläpuolella olevasta videosta.

Lisää Vain elämää -artisteita:

Samuli Edelmann Vain elämää -kaudesta: "64 tuntia päivällistä 10 päivän aikana on paljon kenelle tahansa"

Näin Elastinen herkistelee PMMP:n balladin – katso klippi

Vain elämää -artistien videohaastattelut

Paula Vesala kritisoi Vain elämää -sponsoria

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.