Vuoden 2013 verotiedot julkaistiin maanantaina 3. marrakuuta. Kuvat: Sakari Marjantie
Vuoden 2013 verotiedot julkaistiin maanantaina 3. marrakuuta. Kuvat: Sakari Marjantie

Tämän kauden Vain elämää -artistien tulokuningas ansaitsi lähes 290 000 euroa.

1. Vesa-Matti Loiri – 288 792 euroa

Vesa-Matti Loiri on tämän kauden Vain elämää -tähtien tulokuningas lähes 290 000 euron tuloillaan. Näyttelijä-laulajan viime vuosien tuottoisimpia töitä ovat olleet Tuomittuna kulkemaan -levy (2013), Tie pohjoiseen -elokuva (2012) ja dokumenttielokuva Vesku (2010).

Elokuussa Vesku kertoi Me Naisille, että hänen piti tänä vuonna hellittää työrytmiään, mutta toisin kävi.

– Olin päättänyt, että vietän kesän lepäillessä ja lomaillessa. Paskanmarjat, lopulta tein Mika Kaurismäen kanssa elokuvan, kolme festarikeikkaa ja sitten tämän Vain elämää -ohjelman, Loiri kertoi.

Vain elämää -kuvausten jälkeen taiteilija lähti Lappiin kuvaamaan uutta Loirinuotiolla-sarjaansa.

Vesku tienasi yli 80 000 euroa enemmän kuin toiseksi eniten Vain elämää -artisteista tienannut Paula Koivuniemi.

2. Paula Koivuniemi – 205 823 euroa

Paula Koivuniemi on ollut ahkera keikkailija koko pitkän uransa ajan. Omassa Vain elämää -jaksossaan Paula kertoi, ettei ole pitänyt oikeastaan yhtään kunnon taukoa lähes 50 vuotta kestäneellä urallaan. Vilkkaimpina vuosina ahkera keikkailija on tehnyt lähes 200 keikkaa vuodessa, ja ajokilometrejä on kertynyt parhaimmillaan 120 000 vuodessa.

Viime vuonna konkariartisti julkaisi joululevyn, muttei ollut enää mukana The Voice of Finland -tuomarina.

3. Toni Wirtanen – 163 981

Apulanta-yhtyeen keulakuva nähtiin keikkalavojen lisäksi viime vuonna tuomarina Uuden musiikin kilpailussa, josta valittiin Suomen edustaja Euroviisuihin. Apulanta-hittien lisäksi Toni tekee biisejä myös muille artisteille.

4. Kimmo Laiho eli Elastinen –  95 481 euroa

Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, pyörittää Rähinä Records -levy-yhtiötä. Lisäksi hän oli viime vuonna The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentaja ja perusti oman kuntosalin.

5. Jenni Vartiainen – 89 468 euroa

Jenni Vartiaisen julkaisi viime vuoden lopullaTerra-albumin, joka myi triplaplatinaa. Lisäksi hän keikkaili isoilla festareilla.

6. Paula Vesala – 71 813 euroa

Los Angelesiin opiskelemaan muuttanut entinen PMMP-artisti oli viime vuonna myös Kerkko Koskinen Kollektiivi -yhtyeessä. Lisäksi hän tekee biisejä monille muille artisteille. Paula solmi levytyssopimuksen lokakuussa ja häneltä voidaan odottaa pian sooloalbumia.

7. Samuli Edelmann – 0 euroa

Maltalla asuvalle Samulille ei kirjattu vuonna 2013 lainkaan tuloja Suomeen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Elastinen sai Mersu-geenin isältään: kruisailee yli 100 000 euron maasturilla

Tämä on todellinen syy, miksi Samuli Edelmann muutti pois Suomesta

Paula Vesala läheistensä kuolemista: "Se oli semmosita, että nyt suoraan kaikki vaan ruumisarkkunn"

Kaikki Vain elämää -artisteihin liittyvät jutut löydä täältä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.