Jani ja Mari Sievinen Urheilugaassa alkuvuonna 2014. Kuva: Pete Aarre-Ahtio/Sanoma-arkisto
Jani ja Mari Sievinen Urheilugaassa alkuvuonna 2014. Kuva: Pete Aarre-Ahtio/Sanoma-arkisto

Jani ja Mari Sievisen avioero on nyt lopullista.

Ex-uimari Jani Sievinen, 40, jätti tänään keskiviikkona toisen vaiheen avioerohakemuksen yksin. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vahvisti asian Iltalehdelle. Ensimmäisen vaiheen avioerohakemuksen Jani ja Mari Sievinen, 27, (o.s. Samuelsen) jättivät yhdessä toukokuun lopussa. Mari on viettänyt siitä lähtien aikaa enimmäkseen Norjassa.

Jani ja Mari olivat yhdessä kahdeksan vuotta. Pari tapasi vuonna 2006, kun Mari osallistui Miss Baltic Sea & Skandinavia -kilpailuun, jonka Jani juonsi. He muuttivat yhteen vuonna 2007 Janin ehdotuksesta, ja kesähäitä vietettiin Lohjan Pyhän Laurin kirkossa vuonna 2009.

Parilla on kolme alle kouluikäistä tytärtä: Alma, Felicia ja Milla. Lisäksi Janilla on vuonna 1997 ja 2001 syntyneet pojat edellisestä suhteestaan Susanna Ingerttilän (ent. Sievinen) kanssa.

Lue myös:

Jani Sievinen IS:ssä: ”Uskottomuusväite täyttä roskaa”

Sieviset erotiedotteessaan: ”Mari muuttaa kolmen tytön kanssa Norjaan”

Näin Jani ja Mari puhuivat salamarakkaudestaan suhteensa alussa

Fatbardhe Hetemaj on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton. – Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti.

Fatbardhe Hetemaj, 32, odottaa viikonlopun Maailma kylässä -festivaalia, jolloin hänen perheestään kertova Kotimaa Kosovo-Suomi –dokumentti saa ensi-iltansa.

Dokumenttia tehtiin puolitoista vuotta ja se nosti naiselle pintaan monia muistoja. Hetemaj´n neljän sisaruksen vanhemmat saapuivat Kosovosta Suomeen vuonna 1992, jolloin Fatbardhe oli 7-vuotias.

– Ehkä arkielämässä oli pelon jälkeen vaikeinta tasapainoilla kahden kulttuurin välillä. Meidän kulttuurissa olin tottunut koskettamaan ihmisiä. Täällä on tietty etäisyys.

”Ala-asteella ihmettelin, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin.”

– Ala-asteella ihmettelin myös, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin ja sitten minulle suututtiin, kun olin luvannut niin monelle. En ymmärtänyt yhtään, että pitäisi olla vain yhden kanssa kerralla, vaan otin kaikki siipieni suojaan. Olen aina ollut tällainen paljon puhuva, Fatbardhe kertoi eilen Mummotunnelin kesän VIP-avajaisissa.

Hetemaj'n sisarusnelikko on kuuluisa saavutuksistaan. Molemmat veljet pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Perparim Italiassa ja Mehmet Seinäjoella. Fatbardhe on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton.

– Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti. Olemme yhä tosi läheisiä.

Fatbardhe viettää itse sinkkukesää.

– Kaikki väittävät, että minulla on kumppanin suhteen kovat kriteerit. Minun pitää tuntea, että kyseessä on minun ihminen ja toki kumppanin pitää miellyttää myös silmää. 

– Haluan kuitenkin painottaa, että elämäni on hyvää näinkin. Olen huomannut, että lapsettomia suojellaan, eikä heiltä kysellä henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta sinkuilta udellaan tosi henkilökohtaisesti, että miksi miestä ei ole löytynyt. Se ärsyttää joskus.

Kotimaa Kosovo-Suomi, TV1 ma 28.5

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.