Heidi Suomi aloittaa helmikuussa uudet työt. Kuva: Jonna Öhrnberg
Heidi Suomi aloittaa helmikuussa uudet työt. Kuva: Jonna Öhrnberg

Valtakunnan viralliseksi sinkuksi tituleerattu toimittaja Heidi Suomi kertoo olevansa varuillaan, kun miehet lähestyvät sosiaalisessa mediassa. 

Urheilutoimittaja ja uutisankkuri Heidi Suomi, 42, aiheutti pienen kohun, kun hän otti radiohaastattelussa kantaa vellovaan sinkkukeskusteluun.

Pitkään parisuhteessa ja avioliitossakin aikanaan elänyt Heidi totesi, että tietää kyllä, mitä rakkaus on. Eikä näin ollen halua tyytyvä miesten suhteen” tylsään vaniljajäätelöön, jos voi saada suklaahippujäätelöä.”

Heidi kertoi viime vuonna avoimesti keskenmenostaan, erostaan ja kuopatuista perhehaaveistaan.

– Olen saanut julkituloistani paljon palautetta. En tiedä, olenko leimautunut nyt valtakunnan ikisinkuksi ja onko se hyvä vai huono asia, sillä olen ihmisenä myös paljon muuta. Ymmärrän kyllä ihmisten tarpeen lokeroida.

Somessa tulee kahvikutsuja

Julkisuuden henkilönä Heidi arvelee olevansa varuillaan häntä lähestyvien miehien motiiveista. Häntä lähestytään myös sosiaalisen median kautta.

– Olen aluksi varpaillani, haluavatko miehet tutustua Heidi Suomeen vai Heidiin. Somen kautta tulleet kahvikutsut eivät oikein riitä. Toivon, että olisin fyysisesti ensin nähnyt ihmisen jossain tai tietäisin jotakin kautta ennen kuin lähden treffeille.

Tinderistä Heidi ole tästä syystä kovin innostunut, vaikka onkin kirjoilla kyseisessä palvelussa.

– Jos on todella tylsää, jaksan selata sitä. En usko, että se on miehille kovin kivaa, sillä en ole siellä aloitteellinen tai aktiivinen, vaikka tuliskin matcheja, upeasti ruskettunut Heidi kertoi tänään Sportyfeel Helsinki City Runin lehdistötilaisuudessa.

Nainen vietti koko joulukuun Thaimaassa, ja nyt edessä ovat uudet työkuviot. Heidin määräaikainen työsopimus MTV:lla päättyi vuoden lopussa.

– Uusi työ alkaa ensi kuussa. Työskentelen jatkossakin media-alalla.

Some-treffikutsuista haaveileva

Ikisinkuksi leimattu Heidi Suomi: ”Somen kautta tulleet kahvikutsut eivät riitä”

Ei innostu some-kahvikutsuista, ei ole aktiivinen Tinderissä... Olen itsekin sinkkunainen ja usein ymmärrän samassa tilanteessa olevia, mutta nyt kyllä ärsyttää tämä Heidi! Jos hän kerran haluaa nähdä fyysisesti henkilön ennen treffeille lähtöä niin mitä hemmettiä hän sitten tuhlaa omaa ja miesten aikaa Tinderissä! Joskus mulle on joku ehdottanut Facebookin kautta treffejä ja joka kerta olen lähtenyt, ihan vain osoittaakseni miehelle kuinka kiva on, että joku jaksaa vaivautua ja osoittaa...
Lue kommentti
Ilonaa

Ikisinkuksi leimattu Heidi Suomi: ”Somen kautta tulleet kahvikutsut eivät riitä”

En kyllä itsekään lähtisi kenen tahansa pyytäjän kanssa kahville. Hyvä Heidi, pidä vain rima siinä miltä se itsestä parhaalta tuntuu. Näin tein minäkin ja rakkaus tuli todellakin yllättäin elämääni. Ja kun vähiten sitä odotin. En koskaan edes uskonut haettuun rakkauteen! Tai en edes sellaista odottanut kun asuin avoliitossa. Se oli enemmänkin terapia-kumppanuus mikä loppui, kun sain puolison vahvasti itsensä herraksi. Minua ei siinä enää tarvittu, mutta olen erittäin kiitollinen siitäkin...
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.