Kuva Milka Alanen
Kuva Milka Alanen

Kirsti Wallasvaara on luottanut vuosikymmenet samoihin perustuotteisiin – ja säilyttänyt nuorekkuutensa ilman ryppyrasvoja.

Näyttelijä Kirsti Wallasvaara, 69, ei ole koskaan lutrannut kalliilla rasvoilla, vaan apteekkarin tyttärenä hän on aina luottanut kauneudenhoidossa apteekin tuotteisiin. Kirstin äiti puolestaan pyöritti aikoinaan pientä kemikaliota.

– Valikoimakin oli tuohon aikaan hyvin pieni. Huulipunaa oli yhtä sävyä ja kaikki käyttivät samaa hajuvettä, Kirsti muistelee nuoruuttaan.

Jouluna 70 vuotta täyttävän Kirstin kylpyhuoneen kaapista löytyvät aina seuraavat jutut – Kirstin sanoin "ihmeaineet":

Apteekin A-vitamiinivoide "Tätä olen hieronut kuivaan naamaani vuosikymmenet. Ohutta ja hyvin levittyvää voidetta."

Bebanthen "Se oikein rasvainen versio vielä. Ihana jokapaikan voide. Minulla on tosi kuiva iho, ja vahvan teatterimeikin pesu kuivattaa sitä entisestään."

Lumenen meikinpoistovoide ja kasvovesi "Pesin meikit pitkään ihan tavallisella saippualla, kunnes Kansallisteatterin maskeeraja kielsi minua tekemästä niin. Hän suositteli näitä Lumenen herkän ihon tuotteita."

Erittäin hieno suomalainen sampoo "Se sininen puteli. Tähänkin olen luottanut vuosikymmenet."

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.