Aku Hirviniemen hahmo Hannu Pakarainen yllätti Iina Kuustosen Kingi-ohjelmassa. Kuvat: MTV3 ja Sanoma-arkisto/Pete Aarre-Ahtio
Aku Hirviniemen hahmo Hannu Pakarainen yllätti Iina Kuustosen Kingi-ohjelmassa. Kuvat: MTV3 ja Sanoma-arkisto/Pete Aarre-Ahtio

Iina Kuustonen hämmentyi Kingi-ohjelmassa Aku Hirviniemen sanoista.

Aku Hirviniemi onnitteli Iina Kuustosta kihlauksesta lauantai-illan suorassa Kingi-ohjelmassa. Aku toi asian esille esittäessään hahmoaan Hannu Pakaraista.

– Mie haluun Iina onnitella sinuu tästä kihlauksesta Sedun kanssa. Mahtava homma, onneks olkoon. Nyt sie oot vaan kaikkien meidän hokijätkien ulottumattomissa, Hannu Pakarainen sanoi musiikkiesityksensä jälkeen.

Yleisö taputti onnitteluille, mutta hämmentyneeltä vaikuttanut Iina ei sanonut mitään.

7 päivää -lehden mukaan Iina ja muusikko-juontaja Sebastian ”Sebu” Rejman menivät hiljattain kihloihin lomamatkallaan. Sebastianilla oli sormus vasemmassa nimettömässään viime torstaina Nelosen gaalassa, mutta hän ei halunnut kommentoida kihlaushuhuja. Iina ja Sebastian ovat muutenkin olleet vaitonaisia väleistään, mutta ovat silti olleet julkisesti yhdessä esimerkiksi Putouksen finaalissa.

Lue myös:

Perustuvatko Kingi-hahmot näihin julkkiksiin?

Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman saapuivat yhdessä Putouksen finaaliin

Sebastian Rejman oli varhaisteininä syvällä ihmissuhteiden suossa