Iina Kuustonen palasi hiljattain Thaimaasta. ”Minulla oli mahdollisuus kuukauden irtiottoon töistä”, hän selitti. Kuva: Jonna Öhrnberg
Iina Kuustonen palasi hiljattain Thaimaasta. ”Minulla oli mahdollisuus kuukauden irtiottoon töistä”, hän selitti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä joogasi ja sukelteli kuukauden Thaimaan-reissullaan.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 30, palasi hiljattain kuukauden lomamatkalta Thaimaasta.

– Kiertelin siellä paikkoja, joogasin ja sukeltelin, hän kertoi saapuessaan Petri Kotwican Henkesi edestä -elokuvan kutsuvierasnäytökseen torstaina.

Loman aikana Iina oli ehtinyt hankkia näyttävän rusketuksen, joka korosti näyttelijän vaaleita kutreja ja valkoisena hohtavia hampaita.

– Ihmiset alkavat nauraa, kun näkevät minut, sillä loistan kauas, hän tokaisi huvittuneena.

Iina reissasi jo toista kertaa Aasiassa lyhyen ajan sisällä. Viimeksi hän nautti auringosta joulukuussa juontajana ja muusikkona tunnetun kihlattunsa Sebastian Rejmanin, 37, kanssa. Pari ei ole kommentoineet julkisesti kihlojaan, eikä kätensä sormikkain verhonnut Iina halunnut sitä tehdä nytkään. Hän ei myöskään paljastanut, oliko Sebastian mukana juuri päättyneellä lomamatkalla.

Näyttelijä on mukana Elisa Viihteen tulevassa draamasarjassa. Kymmenosaisen sarjan kuvaukset alkavat huhtikuussa ja se alkaa pyöriä palvelussa joulukuussa 2015. Kuustonen näyttelee sarjassa yhdessä Putouksesta ja Kingistä tutun kollegansa Jussi Vatasen kanssa.

– Teemme ensimmäistä kertaa draamaa yhdessä ja se tuntuu mahtavalta, Iina hehkutti.

Lue myös:

Iina Kuustonen joutui kassiratsiaan – katso video!

Iina Kuustonen: ”Parasta on koskettaa toista ihmistä”