Miley Cyrus. Kuva: Reuters
Miley Cyrus. Kuva: Reuters

Floyd on poissa, Moonie osoittautui laastarikoiraksi. Uuden rakkaan nimi on Emu Coyne.

Olettehan perillä Miley Cyruksen koira-asioista? Pian olette, tässä päivitys.

1. Ennen: Floyd

Mileyn rakas Floyd-lemmikkikoira koki huhtikuussa karun kohtalon kojootin hyökättyä sen kimppuun. Sydänjuuriaan myöten järkyttynyt Cyrus omisti Bangerz-kiertueellaan kyyneleisiä välispiikkejä koiravainaalle ja paukutti sosiaaliseen mediaan viestejä, joista ei jäänyt epäselväksi, kuinka rakas Alaskan klee kai -rotuinen Floyd tähdelle oli.

Kuvassa Mileyn rakas Floyd-koira. Kuva: Instagram

2. Laastari: Moonie

Floydin kuoleman jälkeen kävi kuten surussa joskus käy: Cyrus toimi ennen kuin ajatteli. Hän yritti lieventää sydänsurujaan hankkimalla saman tien uuden karvakaverin, Moonie-nimisen koiranpennun.
Pian Cyrus sai kuitenkin huomata, ettei ollutkaan valmis rakastamaan uutta koiraa. Ei vielä.

Tovin Moonieta halailtuaan Cyrus ilmoitti, ettei hänestä olisi vielä koiran äidiksi. Kaipuu Floydia kohtaan oli liian kova ja peitti alleen kaiken muun. Taskukokoinen Moonie sai rakastavan kuukauden muualta ja Cyrus jäi tekemään surutyötä yksikseen – tai miljoonien some-seuraajiensa kanssa.

3. Onko aika kypsä? Emu Coyne

Ilmeisesti tilanne on nyt toinen ja sydämessä tilaa, sillä kesäkuun 28. päivä Cyruksen aktiivisesti päivittyvälle Instagram-tilille ilmestyi kuva, jossa poppari pötköttelee sängyssä pienen Emu-collien kanssa.

Hän on Emu Coyne Cyrus ja tullut jäädäkseen, Cyrus kirjoitti ja lisäsi, että hän kaipaa Floydia edelleen, mutta on pakottanut itsensä menemään eteenpäin, vaikkei Floydia voisikaan kukaan korvata.

Emu on Cyruksen kertoman mukaan saanut jopa siunauksen Floydin enkeliltä. Sittemmin Cyruksen kymmenen miljoonaa Instagram-seuraajaa ovat nähneet Emun popparin kanssa suihkussa, pussailemassa ja glitterisydänten ympäröimänä.

Toivokaamme, että Emu on enemmän kuin laastari.

Mileyn nykyinen lemmikki: Emu Coyne Cyrus. Kuva: Instagram

Lue myös:

Onko Miley Cyrus uhri vai esitaistelija? Mediatutkija vastaa

Miley Cyrus palasi lavalle: kehotti yleisöä muhinoimaan keikallaan

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...