Näyttelijä Adam Sandler huijaa nykyään lähinnä lapsiaan.

Romanttisessa komediassa Just Go With It olet plastiikkakirurgi ja käytät assistenttiasi peitetarinana, jotta voittaisit toisen naisen sydämen. Oletko itse sortunut samaan?
Kyllä. Ja olen myös valehdellut itsestäni asioita naisille. Lapsena muuntelin totuutta jatkuvasti. Sitä jatkui noin kolmekymppiseksi asti, sillä minun piti peitellä jatkuvasti aiempia tarinoitani.

Valheiden kierre johtuu taustastani. Nykyään huijaan lähinnä lapsiani. Heillä ei ole vielä ajan tajua, joten saatan väittää, että on puoliyö vaikka kello olisi kahdeksan, jotta saan heidät nukkumaan.

Miten tutustuit leffan toiseen päätähteen, Jennifer Anistoniin?
Tapasin hänet, kun olin nuori ja hoikka poika ja heitin komediaklubeilla stand up -keikkoja. Hän kannusti minua. Sitten sain töitä Saturday Night Live -sketsiohjelmasta. Myös  Jenniferille tarjottiin sieltä töitä, mutta hän kieltäytyi, koska otti pestin Frendit-sarjasta. Ihmettelin valintaa aluksi, mutta se osoittautui jättipotiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko koskaan särkenyt kenenkään sydäntä?
Ainakin äitini. Hän järkytti pahanpäiväisesti, kun otin reiän korvaani vähän päälle kaksikymppisenä. Hän kauhisteli puhelimessa, kuinka paljon tekoni satutti hänen sieluaan. Lupasin ottaa korvakorun pois, mutta vielä senkin jälkeen reiästä jäävä arpi mietitytti häntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sait juuri tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Miltä se tuntuu?
Mukavalta, vaikka tähteä ei lahjoiteta vaan se pitää ostaa. Se on kuitenkin symbolinen ele, osa Hollywood-traditiota. Toivon, että se kannustaa nuoria uskomaan unelmiinsa niin kuin muiden tähdet minua aikoinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla