Madonna (vas.) ja Guy Ritchie (oik.) erosivat vuonna 2008. Keskellä elokuvaohjaajan uusi vaimo Jacqui Ritchie (o.s. Ainsley). Kuvat: Reuters
Madonna (vas.) ja Guy Ritchie (oik.) erosivat vuonna 2008. Keskellä elokuvaohjaajan uusi vaimo Jacqui Ritchie (o.s. Ainsley). Kuvat: Reuters

Teini-ikäinen Rocco Ritchie viihtyy paremmin isänsä perheen kanssa Lontoossa kuin äitinsä luona New Yorkissa.

Madonnan, 57, ja elokuvaohjaaja Guy Ritchien, 47, huoltajuuskiista heidän Rocco-pojastaan, 15, on yltynyt Daily Mail -lehden mukaan ”Instagram-sodaksi”.

Lehden mukaan molemmat osapuolet todistelevat kilvan perheidylliään somessa. Joulun pyhinä Madonna julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia lapsistaan. Daily Mail arvioi, että laulaja haluaa näyttää kuvillaan, miten paljon lapset hänelle merkitsevät.

Kuvien on arveltu olevan myös piikki Guy’n nykyiselle Jacqui-vaimolle, joka julkaisi jouluna Instagramissa idyllisen perhepotretin. Vanhassa kuvassa poseeraavat Jacqui'n ja Guy'n ja heidän kolmen yhteisen lapsensa lisäksi myös Madonnan ja Guy'n lapset Rocco ja David.

Rocco on lomaillut viime ajat isänsä uuden perheen luona Lontoossa, eikä haluaisi palata äitinsä luokse New Yorkiin. Madonna on yrittänyt saada poikaa takaisin asianajajiensa avulla, ja huoltajuusriitaa on puitu oikeudessa asti. Viime viikolla tuomari määräsi, että Roccon pitää palata äitinsä luokse New Yorkiin ennen koulun alkua.

Guy'n mallivaimo Jacqui julkaisi joulupäivänä Instagram-tilillään perhepotretin viime kesältä. Päivää myöhemmin Madonna puolestaan julkaisi Instagramissa kuvia kaikista lapsistaan.

 

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Madonna ja Rocco-poika. Madonna vietti joulun ilman vanhinta poikaansa ja toivotti "elämänsä päivänpaisteelle" hyvää joulua.

 

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

David,10, ja Lourdes, 19. Madonna ja Guy adoptoivat Davidin lokakuussa 2006. Lourdesin isä on personal trainer Carlos Leon.

 

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Madonnan nuorin lapsi Marcy, jonka laulaja adoptoi kesällä 2009.

 

 

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Todellista syytä siihen, miksei Rocco halua palata äitinsä luo, ei tiedetä. Jotkut fanit ovat arvelleet, että Rocco ei ole ollut mielissään kuvista, joita Madonna on julkaissut Instagramissa syksyn aikana.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Rocco olisi myös kyllästynyt matkustamaan äitinsä mukana tämän kiertueella.

 

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

29-vuotiaan Alina Tomnikovin näyttelijänura on nyt hurjassa nosteessa. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
29-vuotiaan Alina Tomnikovin näyttelijänura on nyt hurjassa nosteessa. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Alina Tomnikovia kutsuttiin jo lapsena Suomen Juulia Roopertiksi. Ujo lapsi rakasti esiintymistä kotona isänsä vhs-kameralle.

”Milloin nää sinne Puttoukseen?” sukulaiset Oulussa ovat kyselleet näyttelijä Alina Tomnikovilta, 29, jo pitkään. Nyt se vihdoin tapahtuu, ja Alina on pestistä tohkeissaan itsekin.

– Olen katsellut Putousta sen alkukausista lähtien, ensin ihan muina faneina, sitten näyttelijän vinkkelistä. Olen ihastellut, miten monipuolisesti näyttelijät saavat siinä revitellä. Tunnen, että nyt oli minulle oikea aika lähteä mukaan.

Katso videolta, millainen kujeilija Alina oli jo lapsena! Videopotpuri on kooste Alinan Dimka-isän kuvaamista vhs-nauhoista.


Alina tuntuu rytinällä lyöneen läpi urallaan parin viime vuoden aikana. On tv-sarjoja Syke, Pää edellä, Downshiftaajat ja Donna sekä elokuvia Rendel, Tuntematon sotilas, pari Rölliä sekä pian ensi-iltansa saava Veljeni vartija.  Niiden lisäksi Alina on näytellyt muun muassa Ryhmäteatterissa sekä Kansallisteatterissa.

– Olen saanut tehdä draamaa, sketsiviihdettä ja kaikenlaista. Putous-komedia on yksi asia lisää taiteilijuuteni sisällä.

Sukulaistäti kutsui Alinaa Suomen Juulia Roopertiksi jo silloin, kun tyttö oli polvenkorkuinen.

– Lapsena haaveilin, että minusta kasvaisi Pretty Womanin ihana kiharatukka tai Fifth Elementin Leeloo, jota Milla Jovovich näytteli. Nykyään mieluusti näyttelisin sellaisia rooleja, mutta enää en haluaisi olla he, Alina nauraa.

Muiden mokailu puhdistaa

Alina kiittelee Putous-porukan keskinäistä yhteishenkeä. Sen kokeneet tekijät rauhoittelevat ensikertalaisia ja muistuttavat nauttimaan kaiken tohinan keskellä.

– Pirullista onkin, että paineet tulevat itseltäni. Tiedostan hyvin ohjelman suosion, Alina sanoo.

Alinaa viehättää, että suosikkiohjelma on koko perheen viihdettä.

– Se yhdistää ikään katsomatta, hän miettii.

– Ja onhan siinä sekin, että katsomalla sekoiluamme ja mokailuamme ihmiset voivat kotisohvillaan puhdistua omista nolouksista. Siinä kunkin häpeät himmenevät, kun seuraa muiden painavan menemään ilman mitään häpyä.

Putous MTV3 pe 20.1. alkaen.

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.