Hunksit kosiskelevat sinkkuviettelijä Benjaminia riveihinsä. Kuva: Liv
Hunksit kosiskelevat sinkkuviettelijä Benjaminia riveihinsä. Kuva: Liv

Scandinavian Hunks -tanssiryhmän mukaan Temptation Island -sinkku Benjamin sopisi ryhmän jäseneksi.

Hunksien riveissä olisi paikka vapaana. Johtohahmo Petri ”Mauno” Ahonen paljasti 7 päivää -lehdelle, että julkkiskomistuksista hakemuksia voisivat lähettää näyttelijä Mikko Leppilampi tai Temptation Islandin sinkku Benjamin ”Ben” Karmi.

– Parhaat ja sopivimmat kokelaat kutsutaan kesäkuun alkupuolella järjestettävään casting-tilaisuuteen, josta valitaan haastatteluiden ja koe-esiintymisten perusteella parhaat treenaamaan syksyllä ensi-iltansa saavan Hunks-show’n harjoitustiimiin, Mauno kertoo Seiskalle.

Pakko kilauttaa Benille, olisiko hän valmis liittymään tanssiryhmään.

– Kiva, että he ovat kiinnostuneita. Hunksit vaikuttavat mukavilta, mutta ei se olisi mun juttu!

Vaikka Ben kuulostaa imarrellulta, hän vetoaa huonoon tanssitaitoonsa. Timmin kropan lisäksi Hunks-jäsenellä tulee olla hyvät rytmiset taidot, koordinaatiokykyä, vartalon hallintaa ja tietysti tanssi- ja esiintymistaitoa.

– Tanssin vain yökerhoissa viihteellä ollessani. Hunksit on vähän eri juttu, Ben sanoo.

Hunkseista on vuosien varrella noussut julkisuuteen monia tunnettuja nimiä, kuten Martina Aitolehden entinen puoliso, juontaja Esko Eerikäinen ja näyttelijä Sami Sarjula. Myös Ben on saanut Temptation Island -sarjan jälkeen lisää näkyvyyttä.

– Kadulla ihmiset tulevat harvemmin juttelemaan, mutta yökerhoissa ihmiset lähestyvät enemmän.

Vaikka isompia työtarjouksia ei sarjan jälkeen ole tullut, on Benillä riittänyt tekemistä.

– Kesää varten on muutama juttu työn alla, mutta en halua paljastaa vielä enempää, Ben vihjaa.

Lue lisää:

Temptation Island -Jasmina tutustuu Benin makuuhuonetaitoihin: ”Siis aivan niinku upeeta!”

Temptation Island -ohjelman salaiset tapaamiset ihmetyttävät – miksi kaikkea ei kuvata?

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat Emma Gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi. 

Duona esiintyvän Ida Paulin ja Kalle Lindrothin työtilanne ei ole tavanomaisin, sillä Ida Paul opiskelee toista vuotta maailman parhaaksi rankatussa Harvardin yliopistossa.

”Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita.”

– Lensin yöllä juuri takaisin Suomeen. Teemme töitä periodeissa. Suomessa teemme keikkoja ja musajuttuja. Kun olen Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita, Ida Paul kertoi tänään Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

Ida Paulin äiti on suomalainen ja isä yhdysvaltalainen. Lapsena hän on asunut Amerikassa lyhyen aikaa, jolloin haave amerikkalaisessa yliopistossa opiskelusta lujittui. 

Hakuprosessi Harvardiin kesti puoli vuotta, jonka aikana Ida Paul keräsi suosituksia opettajilta ja kollegoilta, kirjoitti esseitä ja teki SAT-pääsykokeen. Ida Paul teki jo tuolloin, 19-vuotiaana, kappaleita Warnerin artisteille.

– Toki arvosanat pitää olla kouluun riittävän hyvät, mutta pitää olla lisäksi joku asia, jossa on ihan huippu. Minulla se oli tämä musajuttu, joka on yhä minulle numero yksi.

”Kaikki eivät ole tiedehörhöjä”

Harvardissa Ida Paul ei ole vielä päättänyt pääainettaan, mutta on opiskellut yhteiskuntatieteitä, naistutkimusta sekä sivuaineina tanssia ja teatteria. Hän asuu kampuksella asuntolassa.

”Koulu on ihan oma ekosysteeminsä.”

– On kivaa, kun parhaat kaverit asuvat ihan naapurissa. Koulu on ihan oma ekosysteeminsä, kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 

– Vaikka koulussa on lahjakkaita ihmisiä, ei kaikki todellakaan ole mitään tiedehörhöjä, jotka ovat hautautuneet laboratorioon. Sinne haetaan joka vuosi entistä monipuolisempi vuosiluokka opiskelijoita.

Harvardiin pääsy ei jää rahasta kiinni

Lukuvuosimaksu Harvardissa on yli 50 000 dollaria eli yli 42 000 euroa. Ida Paul painottaa, että Harvard kuuluu need blind -haun piiriin, jossa maksut räätälöidään opiskelijalle maksukyvyn mukaan. Loput maksusta kuitataan lahjoituksilla, joita yliopisto on saanut.

– Tiedän opiskelijoita, jotka eivät maksa opiskelusta mitään. Jotkut käyvät opintojen ohella töissä. Kenelläkään ei jää pääsy rahoituksesta kiinni.

”Musa on ainut pysyvä asia mun elämässä.”

Ida Paulilla on tällä hetkellä koti Suomessa ja Amerikassa, mutta hän uskoo panostavansa tulevaisuudessa eniten musiikkiin. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ensimmäinen albumi julkaistaan helmikuussa.

– Musa on ainut muuttumaton, pysyvä asia mun elämässä. Vaikka elämä ja vaatimuksen Harvadissa ovat joskus stressaavia, se varmasti kannattaa. Mitä enemmän koen, sitä enemmän minulla on myös lauluihin kirjoitettavaa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa kertoo suru-uutisesta Facebookissa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa, 52, kertoo virallisilla Facebook-sivuillaan suru-uutisesta: hänen nuorin pikkuveljensä on kuollut. 

– Nuorin pikkuveljeni on menehtynyt. Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa on kirjoittanut Facebookiin.

Sarkomaa on omistanut päivityksessään koskettavan runon veljelleen.

Pikkuveljelleni

Ikinä ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän
Yhtäkkiä elämäsi loppuikin tähän

Lähdit niin hiljaa
Että vain aamu kuuli
Sylissään matkalle sinut kantoi tuuli

Kiitos yhteisistä lapsuuden vuosista
Ja vuosista sen jälkeen
Uskon että sinun on nyt hyvä 
Taivaan kodissa olla