Hunksit kosiskelevat sinkkuviettelijä Benjaminia riveihinsä. Kuva: Liv
Hunksit kosiskelevat sinkkuviettelijä Benjaminia riveihinsä. Kuva: Liv

Scandinavian Hunks -tanssiryhmän mukaan Temptation Island -sinkku Benjamin sopisi ryhmän jäseneksi.

Hunksien riveissä olisi paikka vapaana. Johtohahmo Petri ”Mauno” Ahonen paljasti 7 päivää -lehdelle, että julkkiskomistuksista hakemuksia voisivat lähettää näyttelijä Mikko Leppilampi tai Temptation Islandin sinkku Benjamin ”Ben” Karmi.

– Parhaat ja sopivimmat kokelaat kutsutaan kesäkuun alkupuolella järjestettävään casting-tilaisuuteen, josta valitaan haastatteluiden ja koe-esiintymisten perusteella parhaat treenaamaan syksyllä ensi-iltansa saavan Hunks-show’n harjoitustiimiin, Mauno kertoo Seiskalle.

Pakko kilauttaa Benille, olisiko hän valmis liittymään tanssiryhmään.

– Kiva, että he ovat kiinnostuneita. Hunksit vaikuttavat mukavilta, mutta ei se olisi mun juttu!

Vaikka Ben kuulostaa imarrellulta, hän vetoaa huonoon tanssitaitoonsa. Timmin kropan lisäksi Hunks-jäsenellä tulee olla hyvät rytmiset taidot, koordinaatiokykyä, vartalon hallintaa ja tietysti tanssi- ja esiintymistaitoa.

– Tanssin vain yökerhoissa viihteellä ollessani. Hunksit on vähän eri juttu, Ben sanoo.

Hunkseista on vuosien varrella noussut julkisuuteen monia tunnettuja nimiä, kuten Martina Aitolehden entinen puoliso, juontaja Esko Eerikäinen ja näyttelijä Sami Sarjula. Myös Ben on saanut Temptation Island -sarjan jälkeen lisää näkyvyyttä.

– Kadulla ihmiset tulevat harvemmin juttelemaan, mutta yökerhoissa ihmiset lähestyvät enemmän.

Vaikka isompia työtarjouksia ei sarjan jälkeen ole tullut, on Benillä riittänyt tekemistä.

– Kesää varten on muutama juttu työn alla, mutta en halua paljastaa vielä enempää, Ben vihjaa.

Lue lisää:

Temptation Island -Jasmina tutustuu Benin makuuhuonetaitoihin: ”Siis aivan niinku upeeta!”

Temptation Island -ohjelman salaiset tapaamiset ihmetyttävät – miksi kaikkea ei kuvata?

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...