Saara Aallon video, jolla hän laulaa Frozen-hitin 15 eri kielellä, on katsottu YouTubessa yli kaksi miljoonaa kertaa. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Saara Aallon video, jolla hän laulaa Frozen-hitin 15 eri kielellä, on katsottu YouTubessa yli kaksi miljoonaa kertaa. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Saara Aalto opettaa hauskalla videolla vatsastapuhujaserkkunsa Sari Aallon apinaa laulamaan.

Britannian X Factor -ohjelmassa parhaillaan kisaavan Saara Aallon, 29, serkku Sari Aalto, 29, on Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.

Saara jakoi Facebookissa videon, jolla hän opettaa Sarin vatsastapuhumisnukkea eli Anssi-apinaa laulamaan. Anssi esittää videolla myös hauskan Pissahätä taakse jää -parodian Frozen-elokuvan Taakse jää -hitistä.

”Taakse jää, taakse jää, en hätää voi pidättää”, kuuluu kertosäe.

”Mun super lahjakas Sari-serkku yllätti mut tänään tällä videolla. Oli pakko jakaa, koska musta tää on oikeesti tosi hauska. Tällasia astetta oudompia töitä tuli tehtyä Suomessa viime kesänä. (Mut en opettanut tota biisiä... Promise!)”, Saara kirjoittaa.

Saara on prinsessa Annan ääninäyttelijä Frozen-animaation suomenkielisessä versiossa, ja laulaja on esittänyt Let It Go -kappaleen myös Britannian X Factorissa.

Katso Saaran maailmalla levinnyt Let It Go -video: Uskomaton esitys! Saara Aalto laulaa videolla 15 kielellä

Vatsastapuhuja Sari Aalto on mukana Talent Suomi -ohjelmassa, joten molemmat serkut kilpailevat nyt kykyohjelmissa ja tsemppaavat toisiaan. Myös Talent yhdistää heitä: vuonna 2007 Saara kilpaili Talentissa ja Sari kannusti häntä yleisössä.

Vatsastapuhujaksi raskausaikana

Sari kertoi hiljattain Radio Aallon haastattelussa, että hänen alansa on miesvaltainen ja maailmalla on vain kourallinen naisvatsastapuhujia. Sari keksi vatsastapuhumisen, kun hän odotti esikoistaan ja kotona oli tylsää. Silloin hänen isänsä ehdotti vatsastapuhumista ja näytti Youtubesta vatsastapuhumisvideon.

Esiintyminen kulkee suvussa, sillä Sarin isä ja Saaran setä on Jokeri Pokeri Box -taikurina tunnettu Simo Aalto.

Sari Aalto nähdään seuraavan kerran Talent Suomessa 10. marraskuuta kello 20.00 Nelosella. Jaksossa hän puhuu läheisestä suhteestaan isäänsä Simoon ja kertoo, että isä on hänen paras ystävänsä.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.

 

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.