Huippumalli Saara Sihvonen tähditti Gloria Fashion Show -tapahtumaa. Sirpa-äiti on ylpeä tyttärensä menestyksestä. Kuva Ari K. Ojala
Huippumalli Saara Sihvonen tähditti Gloria Fashion Show -tapahtumaa. Sirpa-äiti on ylpeä tyttärensä menestyksestä. Kuva Ari K. Ojala

Huippumalli haussa -sarjasta tuttu Saara Sihvonen on raivannut tiensä mallimaailman huipulle. "Minulla ei ole vakituista kotia. Laukku on pakattuna koko ajan", ympäri maailmaa viilettävä Saara sanoo.

Huippumalli Saara Sihvonen avasi viikonloppuna järjestetyn Gloria Fashion Show’n näytökset. Katsomossa jännitti hänen Sirpa-äitinsä, joka näki ensimmäistä kertaa tyttärensä catwalkilla.

– Aiemmin mantereet eivät ole vain kohdanneet, pitkin maailmaa reissaava Saara selvitti.

Saara on paiskinut ahkerasti töitä siitä lähtien, kun sijoittui toiseksi Suomen Huipumalli haussa -sarjassa vuonna 2010.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen maailmanmatkaaja, kotini on matkalaukussa. Minulla ei ole vakituista asuntoa, vaan vuokraan kämpän sieltä missä satun olemaan. Ensi viikolla lähden Ruotsiin ja sieltä jatkan Berliiniin ja Lontooseen, Saara kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän iloitsee saaneensa viettää lyhyen, mutta ihanan kesäloman Suomessa.

– Tulin tänne elokuun lopussa. Kotimaassa on mahtava olla! Olen rentoutunut mökillä saaristomaisemissa. Olen uinut, saunonut ja syönyt silliä ja uusia perunoita. Ja salmiakkipussi pitää aina saada – se on minulle ”the thing”, hän virnistää.

Vieressä Saaraa kuunteleva Sirpa-äiti kertoo liikuttuneensa näytöskatsomossa.

– Fiilikset ovat katossa ja tunteet pinnassa. Saaralla on koko ajan sellainen vauhti päällä, etten pysyisi perässä, hän toteaa.

Äidin mukaan kansainvälinen menestys ei ole muuttanut tytärtä.

– Hän on sama tyttö kuin aina on ollut. Uravalinta ei tullut yllätyksenä. Saman tien kun Saara nousi seisomaan, hän vaihtoi vaatteita, lauloi ja tanssi. Hän järjesti olohuoneessa aina hienot show’t, meillä ei ollut koskaan tylsää!

Saara Sihvonen kertoo syyskuun Gloria-lehdessä elävänsä jet set -elämää ja kiertävänsä ympäri maailmaa laukkujensa kanssa. Lue juttu täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla