Leena Harkimo muisteli kokemuksiaan Huippujengi-ohjelmassa piipahtaessaan tiistaina kellomerkin lanseerausillassa Helsingissä.
Leena Harkimo muisteli kokemuksiaan Huippujengi-ohjelmassa piipahtaessaan tiistaina kellomerkin lanseerausillassa Helsingissä.

Politiikan jättänyt nainen on kohdannut kritiikkiä siirryttyään turkisalalle.

Leena Harkimo nähdään MTV:llä parhaillaan pyörivässä Huippujengi-ohjelmassa, jossa kahdeksan julkkista yrittää valloittaa vuoren Perussa.

Leena on ollut eräs ohjelmassa parhaiten pärjänneistä ja onkin yksi vuorikiipeilykisan ennakkosuosikeista. 

– Se oli fyysisesti uskomattoman rankka kokemus. Hienointa olivat henkeäsalpaavan upeat vuoristomaisemat, ne pistivät kyllä hiljaiseksi, hän muisteli Hublot-kellomerkin lanseerausillassa tiistaina.

”Se oli fyysisesti uskomattoman rankka kokemus.”

Leena uskoo pärjäämisensä johtuvan rauhallisesta luonteesta ja maanläheisestä asenteesta. Viime jaksossa Leena tosin sairastui hetkellisesti vatsatautiin. 

– Kyllä siellä oli pakki sekaisin yhdellä jos toisella.

Totaaliväsymys iski

Kotimaahan palattuaan Leenaan iski totaalinen väsymys.

– Osa siitä oli aikaeroa ja osa palautumista siitä rutistuksesta. Lähtisin kuitenkin koska tahansa uudestaan, se oli ihan nastaa puuhaa.

Huippujengin kuvaukset loppuivat elokuussa, ja Leena vietti koko syksyn hiljaiseloa. Hän on hiljattain aloittanut projektiluontoisen työn turkisalalla. Hän työskentelee Suomen turkiseläinten kasvattajain liiton eli Profurin edunvalvontatehtävissä.

– Tavoitteeni on antaa monipuolinen kuva suomalaisesta turkiselinkeinosta, koska tällä hetkellä kuva on lähinnä negatiivinen. Siellä tapahtuu myös paljon hyviä asioita, ei siellä eläimiä kiduteta.

Juttua muokattu 7.4.2016 klo 15.20 sitaattivirheen vuoksi.

Cleopatra

Huippujengi-ohjelman Leena Harkimo: Nämä asiat vetivät vuorilla hiljaiseksi

"Tavoitteeni on antaa monipuolinen kuva suomalaisesta turkiselinkeinosta, koska tällä hetkellä kuva on lähinnä negatiivinen. Siellä tapahtuu myös paljon hyviä asioita, ei siellä pelkästään eläimiä kiduteta." Jaaha ja mitäköhän ne hyvät asiat mahtavat olla - siis elâinten kannalta. Voi Leena...pidin sinua järkevânä ja sympaattisena henkilönä vaikka kokoomuksen edustaja olitkin. Nyt on kyllä mielipide muuttunut....
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...