Shakira. Kuva: Shutterstock.
Shakira. Kuva: Shutterstock.

Miehillä ei ole enää asiaa Shakiran musiikkivideoille. Tämän on tehnyt selväksi tähden omistushaluinen miesystävä, espanjalainen jalkapalloilija Gerard Piqué.

Shakira kertoi Billboard-lehdelle, että hänen musiikkivideoillaan ei nähdä enää miehiä. Shakiran miesystävä, espanjalainen futaaja Gerard Piqué on tehnyt selväksi, ettei hyväksi sellaista.

– Hän on hyvin omistushaluinen, ja koska hän ei enää anna tehdä minun videoita miesten kanssa, minun on tehtävä niitä naisten kanssa, Shakira selittää.

Tämä selittänee sen, miksi tuoreimmalla hitillään Shakira nähdäänkin hyvin läheisissä tunnelmissa Rihannan kanssa.

– En voi enää tehdä sellaisia videoita kuin ennen – enkä haluaisikaan. Pidän siitä, miten hän suojelee reviiriään ja arvostaa minua, Shakira jatkaa.

Sen lisäksi, että Shakiran mies on kieltänyt kuumat videot toisten miesten kanssa, on hän kertonut, ettei halua naisensa olevan liian laiha.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2011 ja heillä on yksi lapsi.

Kerta kiellon päälle: tässä vielä hitti, La Tortura, ajoilta, jolloin Shakira ei ollut vielä yhdessä Piquén kanssa. Kappaleella Shakiran vierellä nähdään laulaja Alejandro Sanz.

Lue myös:

Shakira ja Rihanna julkaisivat odotetun yhteiskappaleensa

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.