Chris Martin. Kuva: Reuters
Chris Martin. Kuva: Reuters
Jennifer Lawrence. Kuva: Shutterstock
Jennifer Lawrence. Kuva: Shutterstock

Hollywoodin uudeksi superpariksi tituleerattu kaksikko on lähdössä eri teille.

Vielä viime kuussa Coldplay-yhtyeen nokkamies Chris Martin ja näyttelijä Jennifer Lawrence bongattiin yhdessä viettämässä Yhdysvaltain kansallispäivää New Yorkissa. Nyt suunnilleen vuoden ajan seurustelleen parin väitetään lähteneen eri teille.

People-lehden lähteiden mukaan eron syynä ovat Chrisin tiukat aikataulut.

– Chris ei halua suhteen päättyvän, mutta hänen on oltava joustava, jotta hän voi nähdä perhettään niin paljon kuin hänen työaikataulunsa antavat periksi. Hän on hulluna Jeniin, mutta hän haluaa pitää oman aikataulunsa ja kyetä tekemään mitä haluaa, lehden lähde kertoo.

Jenniferin tuttava puolestaan paljastaa, että näyttelijä on väsynyt muusikon sitoutumisvaikeuksiin. Kummallakin on lisäksi paljon töitä meneillään, ja sen epäillään vaikuttaneen eropäätökseen.

– He välittävät edelleen toisistaan, joten en voi sanoa romanssin olevan täysin ohi, sanoo eräs lähde.

Pariskunnan seurustelusuhde vahvistettiin viime vuoden syyskuussa. Samana vuonna Jennifer oli eronnut edellisestä poikaystävästään Nicholas Houltista, ja Chris oli päättänyt pitkän liittonsa näyttelijä Gwyneth Paltrow'n kanssa. Chrisilllä ja ex-vaimo Gwynethillä on kaksi lasta, Moses, 9, ja Apple, 11.

Jenniferin ja Chrisin suhteesta on syntynyt paljon kohuja viime aikoina. Tuoreeseen erouutiseen ei siis välttämättä ole luottamista. Viime kuussa Jenniferin ja Chrisin väitettiin eronneen, mutta Jennifer itse kumosi huhun esiintyessään San Diegon kansainvälisessä Comic-Conissa. Samalla kertaa hän myös hassutteli olevansa raskaana, vaikkei todellisuudessa olekaan.

Ensimmäisen kerran parin erosta uutisoitiin viime vuoden lopulla. Silloin eron syyksi epäiltiin sitä, että Chris lämmittelisi jälleen suhdettaan Gwynethiin. Tämän vuoden alussa Chris ja Jennifer kuitenkin nähtiin jälleen yhdessä, eikä edelleenkään ole täysin varmaa, oliko pari tässä vaiheessa eronnut vai onnistuivatko he tuona aikana ainoastaan välttelemään mediaa.

Tällä hetkellä Chris deittailee US Weeklyn mukaan näyttelijä Annabelle Wallisia. Jennifer sen sijaan ilmeisesti nauttii sinkkuelämästään.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.