Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock
Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock

E News! -sivusto väittää, että Coldplayn keulakuva Chris Martin ja näyttelijä Jennifer Lawrence seurustelevat – tai vähintäänkin tapailevat.

Jennifer Lawrence, 24, ja Chris Martin, 37! Siinäpä vasta superpari! Viikonlopun mehevimmän huhun kertoi E News! -sivusto. E Newsin mukaan useat eri lähteet ovat vahvistaneet lehdelle, että Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence ja Coldplayn keulakuva Chris Martin seurustelevat.

Lehti väittää, että Jennifer ja Chris ovat tapailleet toisiaan jo pari kuukautta – siitä lähtien, kun Jenniferin on kesäkuussa väitetty eronneen näyttelijä Nicholas Houltista.

Chris, Jennifer tai heidän edustajansa eivät ole kommentoineet suhdehuhuja. Chrisin ja Jenniferin välejä on kuitenkin arvuuteltu aikaisemminkin. Heinäkuussa Heat-lehti kertoi Jenniferin olleen Coldplayn konsertissa Lontoossa. Lehden mukaan Jennifer ja Chris nähtiin keikan jälkeen erittäin läheisissä tunnelmissa: he olivat kuulemma jutelleet syvällisiä ja flirttailleet toisilleen tuntitolkulla.

Chris yhdistetty useisiin naisiin eron jälkeen

Chris erosi näyttelijä Gwyneth Paltrowista maaliskuussa. Gwyneth ja Chris lanseerasivat tuolloin uuden termin avioerolle: "tietoinen irrottautuminen". Eron jälkeen pari on vakuutellut, että välit ovat hyvät, vaikka keväästä lähtien Chris on yhdistetty niin juontaja-malli Alexa Chungiin kuin laulaja Rihannaankin. Viimeisimpien huhujen mukaan myös Gwynethillä on sutinaa. US Weekly kertoi viime viikolla, että Gwynethin uusi ihastus on Glee-sarjan luoja Brad Falchuk.

Lisää Jenniferistä:

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Nicolas Hoult jätti Jenniferin tämän "räjähtäneen egon" takia?

Jennifer Lawrence kihloihin?

Lisää Chrisistä ja Gwynethistä:

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin palaavat sittenkin yhteen?

Löysikö Gwynethin eksä Chris Martin jo uuden rakkaan?

Chris Martin luopui vihkisormuksestaan, Gwyneth Paltrow ei

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.