Me Naiset
|
Inka Simola
Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock
Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock

E News! -sivusto väittää, että Coldplayn keulakuva Chris Martin ja näyttelijä Jennifer Lawrence seurustelevat – tai vähintäänkin tapailevat.

Jennifer Lawrence, 24, ja Chris Martin, 37! Siinäpä vasta superpari! Viikonlopun mehevimmän huhun kertoi E News! -sivusto. E Newsin mukaan useat eri lähteet ovat vahvistaneet lehdelle, että Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence ja Coldplayn keulakuva Chris Martin seurustelevat.

Lehti väittää, että Jennifer ja Chris ovat tapailleet toisiaan jo pari kuukautta – siitä lähtien, kun Jenniferin on kesäkuussa väitetty eronneen näyttelijä Nicholas Houltista.

Chris, Jennifer tai heidän edustajansa eivät ole kommentoineet suhdehuhuja. Chrisin ja Jenniferin välejä on kuitenkin arvuuteltu aikaisemminkin. Heinäkuussa Heat-lehti kertoi Jenniferin olleen Coldplayn konsertissa Lontoossa. Lehden mukaan Jennifer ja Chris nähtiin keikan jälkeen erittäin läheisissä tunnelmissa: he olivat kuulemma jutelleet syvällisiä ja flirttailleet toisilleen tuntitolkulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Chris yhdistetty useisiin naisiin eron jälkeen

Chris erosi näyttelijä Gwyneth Paltrowista maaliskuussa. Gwyneth ja Chris lanseerasivat tuolloin uuden termin avioerolle: "tietoinen irrottautuminen". Eron jälkeen pari on vakuutellut, että välit ovat hyvät, vaikka keväästä lähtien Chris on yhdistetty niin juontaja-malli Alexa Chungiin kuin laulaja Rihannaankin. Viimeisimpien huhujen mukaan myös Gwynethillä on sutinaa. US Weekly kertoi viime viikolla, että Gwynethin uusi ihastus on Glee-sarjan luoja Brad Falchuk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää Jenniferistä:

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Nicolas Hoult jätti Jenniferin tämän "räjähtäneen egon" takia?

Jennifer Lawrence kihloihin?

Lisää Chrisistä ja Gwynethistä:

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin palaavat sittenkin yhteen?

Löysikö Gwynethin eksä Chris Martin jo uuden rakkaan?

Chris Martin luopui vihkisormuksestaan, Gwyneth Paltrow ei

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Sisältö jatkuu mainoksen alla