Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock
Totuuden tietävät vain he itse: Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock

E News! -sivusto väittää, että Coldplayn keulakuva Chris Martin ja näyttelijä Jennifer Lawrence seurustelevat – tai vähintäänkin tapailevat.

Jennifer Lawrence, 24, ja Chris Martin, 37! Siinäpä vasta superpari! Viikonlopun mehevimmän huhun kertoi E News! -sivusto. E Newsin mukaan useat eri lähteet ovat vahvistaneet lehdelle, että Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence ja Coldplayn keulakuva Chris Martin seurustelevat.

Lehti väittää, että Jennifer ja Chris ovat tapailleet toisiaan jo pari kuukautta – siitä lähtien, kun Jenniferin on kesäkuussa väitetty eronneen näyttelijä Nicholas Houltista.

Chris, Jennifer tai heidän edustajansa eivät ole kommentoineet suhdehuhuja. Chrisin ja Jenniferin välejä on kuitenkin arvuuteltu aikaisemminkin. Heinäkuussa Heat-lehti kertoi Jenniferin olleen Coldplayn konsertissa Lontoossa. Lehden mukaan Jennifer ja Chris nähtiin keikan jälkeen erittäin läheisissä tunnelmissa: he olivat kuulemma jutelleet syvällisiä ja flirttailleet toisilleen tuntitolkulla.

Chris yhdistetty useisiin naisiin eron jälkeen

Chris erosi näyttelijä Gwyneth Paltrowista maaliskuussa. Gwyneth ja Chris lanseerasivat tuolloin uuden termin avioerolle: "tietoinen irrottautuminen". Eron jälkeen pari on vakuutellut, että välit ovat hyvät, vaikka keväästä lähtien Chris on yhdistetty niin juontaja-malli Alexa Chungiin kuin laulaja Rihannaankin. Viimeisimpien huhujen mukaan myös Gwynethillä on sutinaa. US Weekly kertoi viime viikolla, että Gwynethin uusi ihastus on Glee-sarjan luoja Brad Falchuk.

Lisää Jenniferistä:

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Nicolas Hoult jätti Jenniferin tämän "räjähtäneen egon" takia?

Jennifer Lawrence kihloihin?

Lisää Chrisistä ja Gwynethistä:

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin palaavat sittenkin yhteen?

Löysikö Gwynethin eksä Chris Martin jo uuden rakkaan?

Chris Martin luopui vihkisormuksestaan, Gwyneth Paltrow ei

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...