Jennifer Lawrencen (vas.) ja Nicholas Houltin suhde on ollut ennenkin katkolla. Nyt Nicholas on nähty näyttelijä Riley Keoughin (oik.) seurassa. Kuvat: Reuters
Jennifer Lawrencen (vas.) ja Nicholas Houltin suhde on ollut ennenkin katkolla. Nyt Nicholas on nähty näyttelijä Riley Keoughin (oik.) seurassa. Kuvat: Reuters

Nyt arvuutellaan, onko näyttelijöiden Jennifer Lawrencen ja Nicholas Houltin suhde on vai off?

Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, 23, on taas huomion keskipisteenä. Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri tuli julki aiemmin tällä viikolla, ja nyt puheenaiheeksi on noussut Jenniferin ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Nicholas Houltin, 24, suhteen tila.

Epäilykset heräsivät viime viikolla, kun Nicholas bongattiin juhlista malli-näyttelijä Riley Keoughin, 25, käsikynkästä. Juorusivusto CelebrityFIXin mukaan Nicholas olisi saanut tarpeekseen Jenniferin kuuluisuuden takia ”räjähtäneestä egosta” ja jättänyt tämän.

– Jen yrittää epätoivoisesti saada Nicholaksen takaisin, juorusivuston lähde on kertonut.

– He ovat puheväleissä, mutta Nicholas haluaa mennä eteenpäin elämässään. Hän vihaa sitä, että Jennifer rakastaa julkisuutta ja on kertonut tälle, että inhoaa seurustelemista A-listan näyttelijän kanssa.

Jenniferin suosio on vain kasvanut vuosi vuodelta, ja rempseä nainen on yksi Hollywoodin ihailluimmista näyttelijöistä. Supersuosiostaan huolimatta hänestä on kuitenkin aina välittynyt hyvin maanläheinen kuva, jonka kanssa juorut ovat täysin ristiriidassa.

Jennifer ja Nicholas ovat seurustelleet vuodesta 2011 ja pysyneet aina melko vaitonaisina suhteestaan. He erosivat myös kertaalleen, kunnes palasivat yhteen viime kesänä. Välirikon aikana Nicholas viihtyi Rileyn kainalossa, mutta palasi kuitenkin Jenniferin luo. Tänä keväänä jopa arvuuteltiin, onko pari mennyt kihloihin.

Lähde kuitenkin väittää, että tällä hetkellä Nicholas viettäisi mieluummin aikaa kotimaassaan Britanniassa kuin tyttöystävänsä luona Hollywoodissa. Totuus lienee kuitenkin se, että työt pitävät myös Nicholaksen Amerikassa.

Jennifer ja Nicholas näyttelivät yhdessä X-Men: Days of Future Past -elokuvassa. Keväällä Nicholas kertoi V Man -lehdelle nauttineensa siitä, että sai viettää Jenniferin kanssa aikaa kuvauspaikalla. Tavallisesti näyttelijät joutuvat olemaan pitkiäkin aikoja erossa toisistaan kuvausten vuoksi. Mies myös kehui Jenniferin onnistuneen pitämään jalkansa maassa.

– Se on jotain, mihin hän pystyy ja mikä tekee hänestä erityisen. Mutta kyllä, kuuluisuus on tosi outoa, ja olen vain sivustaseuraaja monella tapaa. Hän on ansainnut menestyksen, enkä ole nähnyt mitään muutosta hänessä, mies kertoi keväällä.

Olisiko näin nopea suunnanmuutos mahdollinen? Näyttelijöiltä itseltään lienee turha odottaa kommentteja, joten voi vain toivoa, etteivät huhut suloisen nuorenparin erosta pidä paikkaansa.

Lue myös:

Hätkähdyttävät kuvat – uutta Nälkäpeli-elokuvaa markkinoidaan jo

Kaikkien rakastama rivosuu kihloihin?

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Kaatuiko Jennifer Lawrence Oscar-gaalassa tahallaan?

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

härpäke

Oho! Jouni Hynynen luopui ikonisesta tukastaan: ”Joskus pitää aloittaa alusta”

Kyllähän tuo tukka on ollut tavaramerkki "tuotteelle" Hynynen, mutta tukan huolto on aikaa vievää ja työtä vaativaa sen selvittäminen pesun jälkeen ja takkujen aukaisu. Tiedän ainakin oman pitkän tukkani kautta tuon, tosin hiuslaadut ovar erilaisia. Onhan se hienoa, kun uskaltaa uudistua. Onnellista tukatonta elämää klanipäänä!
Lue kommentti