Jennifer Lawrencen (vas.) ja Nicholas Houltin suhde on ollut ennenkin katkolla. Nyt Nicholas on nähty näyttelijä Riley Keoughin (oik.) seurassa. Kuvat: Reuters
Jennifer Lawrencen (vas.) ja Nicholas Houltin suhde on ollut ennenkin katkolla. Nyt Nicholas on nähty näyttelijä Riley Keoughin (oik.) seurassa. Kuvat: Reuters

Nyt arvuutellaan, onko näyttelijöiden Jennifer Lawrencen ja Nicholas Houltin suhde on vai off?

Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, 23, on taas huomion keskipisteenä. Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri tuli julki aiemmin tällä viikolla, ja nyt puheenaiheeksi on noussut Jenniferin ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Nicholas Houltin, 24, suhteen tila.

Epäilykset heräsivät viime viikolla, kun Nicholas bongattiin juhlista malli-näyttelijä Riley Keoughin, 25, käsikynkästä. Juorusivusto CelebrityFIXin mukaan Nicholas olisi saanut tarpeekseen Jenniferin kuuluisuuden takia ”räjähtäneestä egosta” ja jättänyt tämän.

– Jen yrittää epätoivoisesti saada Nicholaksen takaisin, juorusivuston lähde on kertonut.

– He ovat puheväleissä, mutta Nicholas haluaa mennä eteenpäin elämässään. Hän vihaa sitä, että Jennifer rakastaa julkisuutta ja on kertonut tälle, että inhoaa seurustelemista A-listan näyttelijän kanssa.

Jenniferin suosio on vain kasvanut vuosi vuodelta, ja rempseä nainen on yksi Hollywoodin ihailluimmista näyttelijöistä. Supersuosiostaan huolimatta hänestä on kuitenkin aina välittynyt hyvin maanläheinen kuva, jonka kanssa juorut ovat täysin ristiriidassa.

Jennifer ja Nicholas ovat seurustelleet vuodesta 2011 ja pysyneet aina melko vaitonaisina suhteestaan. He erosivat myös kertaalleen, kunnes palasivat yhteen viime kesänä. Välirikon aikana Nicholas viihtyi Rileyn kainalossa, mutta palasi kuitenkin Jenniferin luo. Tänä keväänä jopa arvuuteltiin, onko pari mennyt kihloihin.

Lähde kuitenkin väittää, että tällä hetkellä Nicholas viettäisi mieluummin aikaa kotimaassaan Britanniassa kuin tyttöystävänsä luona Hollywoodissa. Totuus lienee kuitenkin se, että työt pitävät myös Nicholaksen Amerikassa.

Jennifer ja Nicholas näyttelivät yhdessä X-Men: Days of Future Past -elokuvassa. Keväällä Nicholas kertoi V Man -lehdelle nauttineensa siitä, että sai viettää Jenniferin kanssa aikaa kuvauspaikalla. Tavallisesti näyttelijät joutuvat olemaan pitkiäkin aikoja erossa toisistaan kuvausten vuoksi. Mies myös kehui Jenniferin onnistuneen pitämään jalkansa maassa.

– Se on jotain, mihin hän pystyy ja mikä tekee hänestä erityisen. Mutta kyllä, kuuluisuus on tosi outoa, ja olen vain sivustaseuraaja monella tapaa. Hän on ansainnut menestyksen, enkä ole nähnyt mitään muutosta hänessä, mies kertoi keväällä.

Olisiko näin nopea suunnanmuutos mahdollinen? Näyttelijöiltä itseltään lienee turha odottaa kommentteja, joten voi vain toivoa, etteivät huhut suloisen nuorenparin erosta pidä paikkaansa.

Lue myös:

Hätkähdyttävät kuvat – uutta Nälkäpeli-elokuvaa markkinoidaan jo

Kaikkien rakastama rivosuu kihloihin?

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Kaatuiko Jennifer Lawrence Oscar-gaalassa tahallaan?