Putouksen alkuperäisessä suunnitteluryhmässä olleen Kari Hietalahden mielestä ohjelman huumori on muuttunut huonompaan suuntaan. Kuva: IS/Pete Aarre-Ahtio
Putouksen alkuperäisessä suunnitteluryhmässä olleen Kari Hietalahden mielestä ohjelman huumori on muuttunut huonompaan suuntaan. Kuva: IS/Pete Aarre-Ahtio

Näyttelijä Kari Hietalahden mielestä suosikkiohjelman alapäähuumori on liian härskiä lapsille.

Näyttelijä Kari "Hissu" Hietalahti kritisoi Putousta Helsingin Sanomien haastattelussa. Hietalahti oli ohjelman alkuperäisessä suunnitteluryhmässä ja näytteli ohjelmassa ensimmäisellä tuotantokaudella.

– Me lähdettiin Putouksessa tekemään koko perheen ohjelmaa, joka viihdyttää sekä aikuisia että lapsia. Ensimmäisen kauden jälkeen ohjelmaan alkoi tulla mukaan alapään huumoria, mikä ei ehkä ole viisasta. Vanhemmista tuskin on hauskaa selittää sitä, kun lapset alkavat kysellä, Hietalahti sanoo HS:ssa.

Hietalahden mukaan Putouksen tekijöiden kannattaisi harkita tarkkaan, millaista huumoria ohjelmassa viljellään, sillä maan suosituinta viihdeohjelmaa katsovat myös lapset.

– Lapsille tehdessä pitää olla tarkkana. Huumori ei saa olla vihjailevaa, vaan kaikki pitää sanoa suoraan.

Hietalahti tekee tällä hetkellä Jukka Rasilan kanssa lastenohjelmaa Jari ja Kari, jota esitetään Pikku kakkosessa.

Hietalahden lisäksi myös Teatterikorkeakoulun professorit Hannu-Pekka Björkman ja Elina Knihtilä kritisoivat hiljattain Putousta. Lue juttu täältä.

Lue myös:

Putous-näyttelijä jätti alkoholin: "Elämä on tosi ihanaa selvin päin"

Antsku, Sanna-Raipe vai Samppa Linna? Minkä kaupungin Putous-hahmo on suosikkisi?

Tätä mieltä aito fitness-guru on Putous-hahmo Kissi Vähä-Hiilarista

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot

Lue kaikki Putous-jutut täältä.