Myös vuonna 2011 Kirstie Alley oli sutjakassa kunnossa. Kuva: Shutterstock
Myös vuonna 2011 Kirstie Alley oli sutjakassa kunnossa. Kuva: Shutterstock

Kirstie vuonna 2007 laihdutusurakan jälkeen. Kuva: Reuters
Kirstie vuonna 2007 laihdutusurakan jälkeen. Kuva: Reuters

Kirstie luotti röyhelöihin ja kerrospukeutumiseen vuonna 2005. Kuva: Reuters
Kirstie luotti röyhelöihin ja kerrospukeutumiseen vuonna 2005. Kuva: Reuters

Näyttelijä Kirstie Alley uskoo keksineensä keinon, jonka avulla saa vihdoinkin hurjasti jojoilleen painonsa kuriin.

Kirstie Alley, 63, eli näyttelijänä kulta-aikaansa 1980–90-luvuilla. Sittemmin Hei kuka puhuu -elokuvien tähti on pysynyt otsikoissa lähinnä holtittomasti jojoilevan painonsa ansiosta.

Kirstie itse on puhunut avoimesti painonhallintaongelmistaan ja vääntänyt kiloistaan myös hurttia huumoria. Vuonna 2005 hän teki muun muassa Fat Actress -komediasarjaa, joka kertoi tähden taistelusta maineen hiipumista ja liikakiloja vastaan.

Nyt Kirstie on pudottanut painooan 22 kiloa – taas kerran. Mutta Today-ohjelmassa vieraillut Kirstie uskoo kaiken olevan tällä kertaa toisin.

Kirstie on ryhtynyt laihdutusohjelmia ja -valmisteita tarjoavan Jenny Graig -yrityksen mainoskasvoksi ja väittää sen tarjoamien palveluiden olevan myös nykyisen painonpudotuksensa taustalla. Kirstie toimi yrityksen mainoskasvona myös 2004–2007 ja laihtui silloin peräti 34 kiloa.

Mikäli historia toistaa itseään, vaa’an lukemat alkavat pian jälleen kasvaa. Mutta Kirstie väittää löytäneensä nyt keinon, jonka avulla lopettaa jojoilun.

– Ostin itselleni keltaisen kaupunkipyörän, jolla poljen kyläilemään ystävieni luokse. Minä myös lahjon ihmisiä. Lupaan maksaa heidän illallisensa, jos pyöräilemme ravintolaan, Kirstie kertoo People-lehdessä.

Lue myös:

Jari Sillanpään erikoinen laihdutustapa: kahvia ja tupakkaa!

Tämän takia laihtuminen on sitä vaikeampaa, mitä vanhemmaksi tulet

Liikunta laihduttaa sittenkin!

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.