Myös vuonna 2011 Kirstie Alley oli sutjakassa kunnossa. Kuva: Shutterstock
Myös vuonna 2011 Kirstie Alley oli sutjakassa kunnossa. Kuva: Shutterstock

Kirstie vuonna 2007 laihdutusurakan jälkeen. Kuva: Reuters
Kirstie vuonna 2007 laihdutusurakan jälkeen. Kuva: Reuters

Kirstie luotti röyhelöihin ja kerrospukeutumiseen vuonna 2005. Kuva: Reuters
Kirstie luotti röyhelöihin ja kerrospukeutumiseen vuonna 2005. Kuva: Reuters

Näyttelijä Kirstie Alley uskoo keksineensä keinon, jonka avulla saa vihdoinkin hurjasti jojoilleen painonsa kuriin.

Kirstie Alley, 63, eli näyttelijänä kulta-aikaansa 1980–90-luvuilla. Sittemmin Hei kuka puhuu -elokuvien tähti on pysynyt otsikoissa lähinnä holtittomasti jojoilevan painonsa ansiosta.

Kirstie itse on puhunut avoimesti painonhallintaongelmistaan ja vääntänyt kiloistaan myös hurttia huumoria. Vuonna 2005 hän teki muun muassa Fat Actress -komediasarjaa, joka kertoi tähden taistelusta maineen hiipumista ja liikakiloja vastaan.

Nyt Kirstie on pudottanut painooan 22 kiloa – taas kerran. Mutta Today-ohjelmassa vieraillut Kirstie uskoo kaiken olevan tällä kertaa toisin.

Kirstie on ryhtynyt laihdutusohjelmia ja -valmisteita tarjoavan Jenny Graig -yrityksen mainoskasvoksi ja väittää sen tarjoamien palveluiden olevan myös nykyisen painonpudotuksensa taustalla. Kirstie toimi yrityksen mainoskasvona myös 2004–2007 ja laihtui silloin peräti 34 kiloa.

Mikäli historia toistaa itseään, vaa’an lukemat alkavat pian jälleen kasvaa. Mutta Kirstie väittää löytäneensä nyt keinon, jonka avulla lopettaa jojoilun.

– Ostin itselleni keltaisen kaupunkipyörän, jolla poljen kyläilemään ystävieni luokse. Minä myös lahjon ihmisiä. Lupaan maksaa heidän illallisensa, jos pyöräilemme ravintolaan, Kirstie kertoo People-lehdessä.

Lue myös:

Jari Sillanpään erikoinen laihdutustapa: kahvia ja tupakkaa!

Tämän takia laihtuminen on sitä vaikeampaa, mitä vanhemmaksi tulet

Liikunta laihduttaa sittenkin!

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...