Hollywood-näyttelijä Jim Carreyn entinen tyttöystävä Cathriona White teki itsemurhan viime syksynä vain vähän aikaa pariskunnan eron jälkeen. Nyt hänen viimeisien päiviensä tapahtumat ovat tarkentuneet.

Näyttelijä–koomikko Jim Carreyn, 53, ex-tyttöystävä Cathriona White, 29, teki viime syyskuussa itsemurhan lääkkeiden yliannostuksella vain päiviä sen jälkeen, kun näyttelijä oli jättänyt hänet. Nyt valmistuneesta kuolinsyyntutkijan raportista käy ilmi, että Whiten ottamat reseptilääkkeet oli määrätty Carreylle, kertoo Daily Mail.

Raportissa kerrotaan lisäksi, että ennen kuolemaansa White kirjoitti Carreylle kirjeen.

– Olen viettänyt kolme päivää epäuskoisena siitä, ettet ole täällä. En voi jatkaa sydän särkyneenä ja yrittää laittaa palasia paikoilleen. Voisin yrittää, mutta minulla ei ole tahdonvoimaa siihen tällä kertaa, viestissä luki.

Hän myös kertoi, ettei välitä omista hautajaisjärjestelyistään. Lopuksi hän pyysi anteeksiantoa.

– Sinä olet minun perheeni, joten kunnioitan päätöstäsi. Anna minulle anteeksi. En vain ole tästä maailmasta.

Viimeinen puhelu 

Neljä päivää ennen henkensä riistämistä White oli lähettänyt Carreylle tekstiviestin, jossa toivoi, että he voisivat keskustella. Muutaman tunnin kuluttua White ja Carrey kävivät kolmen minuutin keskustelun, joka jäi heidän viimeisekseen.

Päivää ennen kuin White löydettiin kuolleena asunnoltaan, Carrey lähetti hänelle tekstiviestin. Carrey kysyi, mihin hänen kipulääkkeensä olivat kadonneet. White ei koskaan vastannut viestiin.

Pitkään kestänyt masennus

Virallisista asiakirjoista selviää, että White oli jo aiemmin kärsinyt masennuksesta. Whiten entinen puoliso Mark Burton tiesi Whiten mielenterveyshäiriöstä. Hänelle White oli puhunut jo aiemmin itsemurhasta. White yritti tappaa itsensä pillereillä jo vuonna 2012, kun hänen isänsä kuoli.

Kun White ja Carrey erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2013, White ei ystäviensä kertoman mukaan syönyt päiviin. Kun pariskunta palasi vuonna 2014 takaisin yhteen, Whiten mieli rauhoittui.

White oli ennen kuolemaansa kertonut ystävilleen, että oli hullaantunut Carreystä täysin. Hän kuvaili ystävilleen pariskunnan suhteen olleen vuoristorataa.

Otsikkoa muutettu 6.7.2016 kello 9.38.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja työkerhon omistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: