Catherine tapasi lapsia leikkipuiston avajaisissa keskiviikkona. Kuvat: Reuters
Catherine tapasi lapsia leikkipuiston avajaisissa keskiviikkona. Kuvat: Reuters

Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten iloksi hankittiin hamsteri.

Cambridgen herttuatar Catherine avasi Hampton Courtin palatsin leikkipuiston eilen Lontoossa. Samalla hän tuli paljastaneeksi, että herttuaparin perheeseen on hankittu uusi lemmikki.

Kaksivuotiaan prinssi Georgen ja maanantaina vuoden täyttäneen prinsessa Charlotten ilona perheen kotona Anmer Hallissa pyörii nyt hamsteri nimeltä Marvin. Catherine kertoi hamsterista leikkipuistossa tapaamalleen 9-vuotiaalle Darcey-tytölle.

– Hän kertoi, että hänellä on hamsteri, ja että Charlotte pitää eläimestä, koska sen viikset kutittavat aina hänen kasvojaan, The Telegraph kertoo tytön selittäneen Catherinen tapaamisen jälkeen.

Perheessä on jo ennestään cockerspanieli Lupo.

 

We hope everyone enjoys these lovely photos as much as we do..

Kuva, jonka Kensington Palace (@kensingtonroyal) julkaisi

Hovi julkaisi viikonloppuna tuoreita kuvia prinsessa Charlottesta tämän yksivuotispäivän kunniaksi. Kuvat on ottanut herttuatar Catherine.

Lupo-koira on nähty esimerkiksi vuonna 2013 Catherinesta, prinssi Williamista ja vastasyntyneestä prinssi Georgesta otetussa perhekuvassa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.