Rajun raskauspahoinvoinnin runtelema Kate palasi edustustehtäviin lähes kahden kuukauden tauon jälkeen.

Toista lastaan prinssi Williamin kanssa odottava herttuatar Catherine, 32, on palannut parrasvaloihin.

Poikkeuksellisen vaikea raskauspahoinvointi eli hypermeesi vei Katen välillä sairauslomalle, mutta nyt herttuattaren vointi on jälleen parempi. Kate osallistui edustustehtäviin ensimmäistä kertaa seitsemään viikkoon, kun hän oli vastaanottamassa Lontooseen valtiovierailulle saapunutta Singaporen presidenttiä Tony Tan Keng Yamia ja tämän vaimoa Marya.

Superhoikka Catherine oli pukeutunut Alexander McQueenin takkiin ja Jane Taylorin suunnittelemaan hattuun. Catherinen uumalla ei vielä näkynyt merkkiäkään raskaudesta.

Kate oli silminnähden iloinen kohentuneesta voinnistaan. Kun Mary sanoi iloitsevansa sitä, että Kate oli päässyt mukaan tilaisuuteen, Kate yhtyi mielipiteeseen.

– Olen todellakin odottanut sitä, että pääsisin ulos talosta, Kate vastasi The Telegraphin mukaan.

Kuninkaallisen vauvan odotetaan syntyvän huhtikuussa. Katen ja Williamin toinen lapsi on kruununperimysjärjestyksessä kolmas isänsä ja isoveljensä jälkeen.

Lähteet: Reuters, The Telegraph, Abc News

Lue myös:

Britit irvailevat Ruotsin prinssin kihlatulle: Yrittää matkia Katea!

Herttuatar Cathrine taas raskaana – pahoinvointi estää edustustehtävät

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!