Herttuatar Catherinella oli Hollannin-matkallaan yllään elegantti vintage-henkinen jakkupuku, jonka on suunnitellut Catherine Walker. Kuvat: Reuters
Herttuatar Catherinella oli Hollannin-matkallaan yllään elegantti vintage-henkinen jakkupuku, jonka on suunnitellut Catherine Walker. Kuvat: Reuters

Ennätysmäärä puhelimia nousi ilmaan, kun kuninkaallinen matkustaja saapui koneeseen.

Ajattele jos odottaisit lentokoneessa lähtöä, kun sisään tupsahtaisi tupsahtaisi kuninkaallinen. Tämä toteutui Hollannissa tiistai-iltana, kun herttuatar Catherine, 34, ilmestyi British Airways -yhtiön lennolle Rotterdamista Lontooseen,

Catherine oli Hollannissa ensimmäisellä ulkomaan edustusmatkallaan yksin, muun muassa tapaamassa maan kuningasta Willem-Alexanderia ja tutustumassa taiteeseen.

New Zealand Herald -lehden mukaan herttuattaren henkivartijat ja muu tiimi saattivat hänet koneeseen. Yksi lehden lähteistä kertoo, ettei ”ole koskaan nähnyt niin monen iPhonen nousevan ilmaan yhdellä kerralla”, kun matkustajat alkoivat kuvata kuninkaallista kanssamatkustajaa.

Lento kesti hieman alle tunnin, ja Catherine jutteli lennon ajan tiimiläisensä kanssa. No, ei Kate sentään ole kuin kuka tahansa meistä reissussa. Lontoon päässä herttuatarta odotti kiitoradalla auto, joten hän ei porhaltanut ulos koneesta ja odotellut matkatavaroitaan muiden matkalaisten kanssa.

Lentäminen tavisten tapaan on Catherinelle tuttua, sillä hänen äitinsä Carole Middleton oli ennen British Airwaysin lentoemäntä. Myös herttuattaren puoliso prinssi William yllätti pari vuotta sitten lentämällä tavallisella kaupallisella lennolla Yhdysvalloissa – ja kaiken lisäksi turistiluokassa.

Herttuatar Catherine vieraili Hollannin-matkallaan esimerkiksi teini-ikäisten robottityöpajassa.
Herttuatar Catherine vieraili Hollannin-matkallaan esimerkiksi teini-ikäisten robottityöpajassa.

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.