Henri Alén sanoo pitävänsä jokaista asiakasta yhtä tärkeänä.

Ravintoloitsija ja kokki Henri Alén vieraili tällä viikolla radio Suomipopilla Susanna Laineen ja Sami Kurosen vieraana. Sami kysyi Henriltä, mikä on ollut ikimuistoisin hetki hänen omassa ravintolassaan.

– Edelleen naurattaa se, kun pitkä musta auto ajoi ravintolan eteen. Sieltä tuli erittäin kuuluisa, suomalainen televisiopersoona. Hän juoksi ja sanoi, että nyt on pakko päästä sisään kaksi henkeä. Sanoin, että ei valitettavasti onnistu, koska ollaan täynnä. Hän sanoi, että nyt on kyseessä tasavallan presidentti. Olin just jotain kanaa nylkemässä ja keittiössä tiskaamassa.

– Sitten hän kysyi, että mitä me tehdään. Sanoin, että ajakaa pari kertaa kortteli ympäri ja katellaan sitten. Ilmeisesti tasavallan presidentti ei halunnut vetää lönkkaa ympäri siinä toivossa, että pöytä saattaisi vapautua. Ikävää, että näin tapahtuu, mutta jokainen asiakas on yhtä tärkeä, olipa se pressa tai kuka tahansa, Henri Alén sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän ei aluksi halunnut kertoa presidentin ja tämän seurassa olleen henkilön nimeä, mutta myötäili, kun Susanna paljasti ne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Eli Niinistö ja Hjallis saivat mennä Mäkkäriin, Susanna letkautti.

– Noh... Jooh, Henri sanoi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Playboymalli kokkaa suomalaisen huippukokin suohon

Sisältö jatkuu mainoksen alla