Me Naiset
|
Jenni Junkala
Morrissey esiintyy seuraavan kerran Helsingissä marraskuussa. Kuva vuodelta 2009: Reuters
Morrissey esiintyy seuraavan kerran Helsingissä marraskuussa. Kuva vuodelta 2009: Reuters

Helsingissä marraskuussa konsertoiva kulttirokkari Morrissey kertoi vakavasta sairaudestaan espanjalaisen lehden haastattelussa. – Juuri nyt voin hyvin, hän sanoo El Mundo -lehdelle.

1980-luvun kulttibändin The Smithsin keulakuva Morrissey, 55, kertoi espanjalaisen El Mundo -lehden haastattelussa käyvänsä syöpähoidoissa.

– Minulta on poistettu syöpäkudosta jo neljästi. Jos kuolen, sitten kuolen. Jos en kuole, en kuole. Juuri nyt voin hyvin, Morrissey kertoo, mutta ei paljasta, mitä syöpää sairastaa.

– Tiedän, että näytän joissakin uusissa kuvissa sairaalta, mutta sitä se sairaus teettää. En aio murehtia siitä. Lepään, kun olen kuollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuonna 2013 Morrissey joutui kesken kiertueensa sairaalaan. Syynä oli mahahaavasta johtuva sisäinen verenvuoto. Saman vuoden aikana hän sairasti keuhkokuumeen kahdesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marraskuun 15. päivä hänen pitäisi esiintyä Helsingissä Finlandia-talossa. Viimeksi hänet nähtiin Suomessa viisi vuotta sitten.

Morrissey aloitti soolouransa jo 80-luvun lopulla. Hänen tuorein, kymmenes sooloalbuminsa World Peace is None of your Business, julkaistiin kesällä 2014. Lue levyn arvostelu täällä.

Vuonna 2009 ilmestyneen Years of Refusal -levyn arvion voit lukea täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla