Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala
Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala

Danita Westphal kertoo olevansa yhä väleissä asianajaja Heikki Lampelan kanssa.

Kiinteistövälittäjä Danita Westphal, 35, palasi julkisuuteen torstaina Yves Saint Laurent -elokuvan ennakkonäytöksessä. Hän vietti iltaa ilman kohuttua miesystäväänsä, juristi Heikki Lampelaa, 52.

– Olemme kyllä väleissä, ja olen itse täysin kartalla tilanteesta, mutten pysty tällä hetkellä kertomaan sen enempää. Valotan suhteemme tilaa lähitulevaisuudessa tarkemmin, Danita tyytyi kommentoimaan pariskunnan kiemuraista tilannetta.

Suhdesotkun silmäkkeeseen ajautunut nainen kertoo viettäneensä viime aikoina tavallista enemmän aikaa piilopirtillään maaseudulla.

– Jonkin aikaa kuljin kaupungillakin huppu päässä ja verkkareissa, vaikka sellainen ei ole ollenkaan tapaistani. Minun maailmani on olla ihmisten kanssa. Tänäänkin olin lähdössä mökille, mutta ystävä sai houkuteltua minut leffaan.

Erikoinen suhdesotku

Heikki esitteli Danitan venemessuilla helmikuussa, jolloin pari kertoi seurustelleensa neljä kuukautta. Sen jälkeen he kävivät tiiviisti monissa seurapiiritapahtumissa. Maaliskuussa rakastunut Heikki ylisti Danitaa Me Naisten haastattelussa.

– Kun loimme katseet toisiimme, ymmärsimme kumpikin samanaikaisesti, että siinä kaksi enkeliä katsoo toisiaan. Se on harvinaista, sillä enkeli-ihmisiä on kovin kovin vähän, Heikki sanoi haastattelussa.

Kolme viikkoa sitten Danita katosi julkisuudesta ja lähetti medialle hämmentävän tiedotteen, jossa hän antoi ymmärtää, ettei hänellä ja Heikillä ole lainkaan suhdetta. Tiedotetta edelsi 7 päivää -lehden juttu, jossa kerrottiin Danitan olevan kirjoilla toisen miehen luona.

– Viimeaikaisen medianäkyvyyden johdosta haluan tuoda esiin seuraavaa; en ole parisuhteessa Heikki Lampelan kanssa, Westphal tiedotti.

Tiedotteen jälkeen monet epäilivät, että parin suhde olisi vain Tavallista elämää -ohjelman markkinointikikka. Sekä Heikki että Danita nähdään parhaillaan tv:ssä esitettävässä sarjassa.

Heikki Lampela ja Danita Westphal Ferrerin muotinäytöksessä maaliskuun lopulla. Kuva: Jonna Öhrnberg

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika