Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala
Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala

Danita Westphal kertoo olevansa yhä väleissä asianajaja Heikki Lampelan kanssa.

Kiinteistövälittäjä Danita Westphal, 35, palasi julkisuuteen torstaina Yves Saint Laurent -elokuvan ennakkonäytöksessä. Hän vietti iltaa ilman kohuttua miesystäväänsä, juristi Heikki Lampelaa, 52.

– Olemme kyllä väleissä, ja olen itse täysin kartalla tilanteesta, mutten pysty tällä hetkellä kertomaan sen enempää. Valotan suhteemme tilaa lähitulevaisuudessa tarkemmin, Danita tyytyi kommentoimaan pariskunnan kiemuraista tilannetta.

Suhdesotkun silmäkkeeseen ajautunut nainen kertoo viettäneensä viime aikoina tavallista enemmän aikaa piilopirtillään maaseudulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jonkin aikaa kuljin kaupungillakin huppu päässä ja verkkareissa, vaikka sellainen ei ole ollenkaan tapaistani. Minun maailmani on olla ihmisten kanssa. Tänäänkin olin lähdössä mökille, mutta ystävä sai houkuteltua minut leffaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erikoinen suhdesotku

Heikki esitteli Danitan venemessuilla helmikuussa, jolloin pari kertoi seurustelleensa neljä kuukautta. Sen jälkeen he kävivät tiiviisti monissa seurapiiritapahtumissa. Maaliskuussa rakastunut Heikki ylisti Danitaa Me Naisten haastattelussa.

– Kun loimme katseet toisiimme, ymmärsimme kumpikin samanaikaisesti, että siinä kaksi enkeliä katsoo toisiaan. Se on harvinaista, sillä enkeli-ihmisiä on kovin kovin vähän, Heikki sanoi haastattelussa.

Kolme viikkoa sitten Danita katosi julkisuudesta ja lähetti medialle hämmentävän tiedotteen, jossa hän antoi ymmärtää, ettei hänellä ja Heikillä ole lainkaan suhdetta. Tiedotetta edelsi 7 päivää -lehden juttu, jossa kerrottiin Danitan olevan kirjoilla toisen miehen luona.

– Viimeaikaisen medianäkyvyyden johdosta haluan tuoda esiin seuraavaa; en ole parisuhteessa Heikki Lampelan kanssa, Westphal tiedotti.

Tiedotteen jälkeen monet epäilivät, että parin suhde olisi vain Tavallista elämää -ohjelman markkinointikikka. Sekä Heikki että Danita nähdään parhaillaan tv:ssä esitettävässä sarjassa.

Heikki Lampela ja Danita Westphal Ferrerin muotinäytöksessä maaliskuun lopulla. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sisältö jatkuu mainoksen alla