Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala
Danita Wesphal vietti päsiöisloman viisivuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa. "Hurvittelimme Minni Hiiri -korvat päässä Disnaylandissa." Kuva Ari K. Ojala

Danita Westphal kertoo olevansa yhä väleissä asianajaja Heikki Lampelan kanssa.

Kiinteistövälittäjä Danita Westphal, 35, palasi julkisuuteen torstaina Yves Saint Laurent -elokuvan ennakkonäytöksessä. Hän vietti iltaa ilman kohuttua miesystäväänsä, juristi Heikki Lampelaa, 52.

– Olemme kyllä väleissä, ja olen itse täysin kartalla tilanteesta, mutten pysty tällä hetkellä kertomaan sen enempää. Valotan suhteemme tilaa lähitulevaisuudessa tarkemmin, Danita tyytyi kommentoimaan pariskunnan kiemuraista tilannetta.

Suhdesotkun silmäkkeeseen ajautunut nainen kertoo viettäneensä viime aikoina tavallista enemmän aikaa piilopirtillään maaseudulla.

– Jonkin aikaa kuljin kaupungillakin huppu päässä ja verkkareissa, vaikka sellainen ei ole ollenkaan tapaistani. Minun maailmani on olla ihmisten kanssa. Tänäänkin olin lähdössä mökille, mutta ystävä sai houkuteltua minut leffaan.

Erikoinen suhdesotku

Heikki esitteli Danitan venemessuilla helmikuussa, jolloin pari kertoi seurustelleensa neljä kuukautta. Sen jälkeen he kävivät tiiviisti monissa seurapiiritapahtumissa. Maaliskuussa rakastunut Heikki ylisti Danitaa Me Naisten haastattelussa.

– Kun loimme katseet toisiimme, ymmärsimme kumpikin samanaikaisesti, että siinä kaksi enkeliä katsoo toisiaan. Se on harvinaista, sillä enkeli-ihmisiä on kovin kovin vähän, Heikki sanoi haastattelussa.

Kolme viikkoa sitten Danita katosi julkisuudesta ja lähetti medialle hämmentävän tiedotteen, jossa hän antoi ymmärtää, ettei hänellä ja Heikillä ole lainkaan suhdetta. Tiedotetta edelsi 7 päivää -lehden juttu, jossa kerrottiin Danitan olevan kirjoilla toisen miehen luona.

– Viimeaikaisen medianäkyvyyden johdosta haluan tuoda esiin seuraavaa; en ole parisuhteessa Heikki Lampelan kanssa, Westphal tiedotti.

Tiedotteen jälkeen monet epäilivät, että parin suhde olisi vain Tavallista elämää -ohjelman markkinointikikka. Sekä Heikki että Danita nähdään parhaillaan tv:ssä esitettävässä sarjassa.

Heikki Lampela ja Danita Westphal Ferrerin muotinäytöksessä maaliskuun lopulla. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!