Asianajaja Heikki Lampela osti Hanna Kärpäselle kalliin kihlasormuksen, koska halusi osoittaa rakkaalleen arvostusta.

Asianajaja Heikki Lampela vieraili Radio Rockin Korporaation haastattelussa kihlattunsa, yrittäjä Hanna Kärpäsen kanssa. Pariskunnan kihlaus paljastui kesäkuun alussa, kun Hanna oli jättänyt sormuksen sormeensa, kun he vierailivat Helsinki-päivän konsertissa. Hanna ja Heikki olivat salailleet kihlaustaan maaliskuusta saakka.

Pariskunnan tulisessa on–off-suhteessa on nähty monenlaisia vaiheita, mutta nyt Hanna esitteli sormustaan mielellään Korporaation Jussi Heikelälle ja Harri Moisiolle. Näet sormuksen ja haastattelun oheiselta videolta.

– Sen hintalappu oli 17 000 euroa. Sain siitä jonkin verran alennusta, Heikki kertoi sormuksen taustoista.

Timanttisormuksella hän halusi osoittaa arvostusta ja kunnioitusta Hannaa kohtaan.

– Jos naiselle ostaa sormuksen, niin se on semmonen ikuinen ja sen pitää olla suhteessa siihen ihmiseen selkeesti. Se osoittaa arvostusta ja kunnioitusta, rispektii. Se on nyt kirkas, se loistaa, se on säkenöivä, siinä on elämää, siinä on spirittii. Ja se on semmosta pysyvää. Samalla se on ikään kuin pääomaakin. Kyl mä katson, että puheet on puheita ja teot on tekoja, Heikki selittää.

Hannalle kallis koru on ensimmäinen.

– Kyllä mä niistä tykkään ja arvostan tätä sormusta tosi paljon, Hanna sanoo, mutta lisää, että hänessä on kaksi puolta: kaikesta kauniista tykkäävä barbie girl sekä se Hanna, jolla pysyy myös moottorisaha kädessä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.