Kaisa Mattila ja Heikki Hela tapasivat runsaat kaksi vuotta sitten. Kaisa tunnetaan Kätevä emäntä -sketsisarjasta ja Heikki Kummeli-ryhmästä. Kuva Rami Marjamäki
Kaisa Mattila ja Heikki Hela tapasivat runsaat kaksi vuotta sitten. Kaisa tunnetaan Kätevä emäntä -sketsisarjasta ja Heikki Kummeli-ryhmästä. Kuva Rami Marjamäki

Näyttelijäpariskunta Kaisa Mattilan, 36, ja Heikki Helan, 49, mustasukkaisuuden tunteet ovat tasaantuneet suhteen alkuajoista.

Näyttelijäpariskunta Kaisa Mattila, 36, ja Heikki Hela, 49, puhuvat parisuhteestaan torstaina 9. tammikuuta ilmestyvässä Me Naisissa.

Kaisalla ja Heikillä on 13 vuoden ikäero, mutta se ei ole paria häirinnyt – mitä nyt Heikki tunnustaa olevansa joskus hieman mustis.

– Pitäähän minun olla Kaisasta mustasukkainen, kun kerran olen vähän vanhempi mies, Heikki sanoo.

– Heikki oli aluksi mustasukkaisempi. Se kai liittyi siihen, että olen eläväinen ja Heikkiä nuorempi. Jouduin minäkin seurustelun alussa tajuamaan, etten voi olla mustasukkainen, kun Heikki lähtee keikalle ja naiset haluavat hänen kanssaan yhteiskuvan. Nuo tunteet piti käydä läpi, nyt ne ovat tasaantuneet, Kaisa miettii.

Lue Kaisan ja Heikin haastattelu Me Naisten numerosta 2/2014, joka ilmestyy torstaina 9.1. Pari vastaa jutussa yli kahteenkymmeneen parisuhteeseen liittyvään kysymykseen kuulematta toistensa vastauksia.

Uusimman digilehden voi ostaa 9.1. alkaen täältä. Joka päivä -tilaajana pääset lukemaan jutun jo ennakkoon täältä.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.