Heidi Sohlberg juontaa Turun Logomossa marraskuussa järjestettävän Kummien Joulu Mielelle -konsertin, joka televisioidaan. "Tv-lähetys aina jännittää, mutta meni se viime vuonnakin siedettävästi", hän nauroi. Vierellä Tomi Metsäketo. Kuva: Jonna Öhrnberg
Heidi Sohlberg juontaa Turun Logomossa marraskuussa järjestettävän Kummien Joulu Mielelle -konsertin, joka televisioidaan. "Tv-lähetys aina jännittää, mutta meni se viime vuonnakin siedettävästi", hän nauroi. Vierellä Tomi Metsäketo. Kuva: Jonna Öhrnberg

Aviokriisin selättänyt Heidi Sohlberg lataa akkuja tyttöporukan matkalla Espanjassa.

Heidi Sohlberg, 33, kertoo syksynsä olleen todella kiireinen. Siksi hän on onnellinen päästessään viikon syyslomalle Espanjan auringon alle.

– Olen täystyöllistetty. Töitä on sekä sisustussuunnittelijana että juontajana, ja hyvä niin, hän iloitsi Kummit Bowling -tapahtumassa keskiviikkona.

Heidi lähti matkalle eilen torstaina tyttäriensä Josefinan, 7, ja Sofian, 5, sekä parhaan ystävänsä ja tämän lapsen kanssa. He majoittuvat Heidin isän Juha Willmanin luona Espanjan Aurinkorannikolla.

– Ihanaa nähdä iskää taas pitkästä aikaa. Luvassa on ainakin uimista, lepoa ja löhöilyä. Iskä täytti kesällä 60 vuotta, mutta järjestää vasta nyt juhlat Espanjassa oleville kavereilleen. Myös hänen ravintolansa 10-vuotisjuhlat sattuvat samalle viikolle. Juhlia riittää! Heidi kertoi.

Myös kotirintamalla menee Heidin mukaan mukavasti. Heidi, hänen miehensä Niklas ja pariskunnan tyttäret asuvat Nuuksiossa luonnon lähellä. Pariskunta palasi yhteen noin vuosi sitten syksyllä aviokriisin jälkeen, ja nyt aviopari elää perhearkea, jota rytmittävät molempien työt sekä lasten koulut ja harrastukset.

– Kaikki on hyvin. Töitä riittää ja olemme terveitä, joten mikäs tässä, Heidi hymyili.

Lue myös:

Aviokriisin jälkeen kotiin palannut Heidi Sohlberg: "Olen saanut mieheltäni anteeksi"

Heidi Sohlberg kuntokuuristaan: "Kuudessa viikossa lähti kuusi kiloa"

Heidi Sohlberg ja isä – mutkaton suhde syntyi kovista kokemuksista

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!