Heikki Koskelo ja Heidi Pakarinen ovat tutustuneet tangopiireissä. Heidi on vuoden 2013 tangokuningatar ja Heikki vuoden 2011 tangoprinssi. Kuvat: Sanoma-arkisto/Panu Rissanen ja Pete Aarre-Ahtio
Heikki Koskelo ja Heidi Pakarinen ovat tutustuneet tangopiireissä. Heidi on vuoden 2013 tangokuningatar ja Heikki vuoden 2011 tangoprinssi. Kuvat: Sanoma-arkisto/Panu Rissanen ja Pete Aarre-Ahtio

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen kertoo Iltalehdelle romanttisesta yllätyskosinnasta.

Laulajapari Heidi Pakarinen, 40, ja Heikki Koskelo, 33, menivät kihloihin elokuun alussa. Molemmat päivittivät tuolloin parisuhdestatuksensa Facebookiin, mutta eivät ole puhuneet kihlautumisesta. Nyt Heidi kertoo Iltalehdelle, että kosinta tuli hänelle yllätyksenä.

Pari oli viettämästä romanttista iltaa Vuokatissa Katinkullan sviitissä, kun Heikki päätti yllättää Heidin.

– Heikki oli piilottanut sormusrasian porealtaan reunan taakse. Se oli suloista, ihanaa ja kaunista. Kihlaus tuli täytenä yllätyksenä, Heidi kertoo IL:lle.

Heikki julkaisi kuvan kihlasormuksesta Facebook-sivuillaan elokuussa.

Heidi ja Heikki ovat olleet yhdessä puoli vuotta. Heidi asuu tyttäriensä kanssa Lahdessa, josta on 465 kilometrin matka Heikin kotiin Kajaaniin. Välimatkasta huolimatta parilla ei ole kiire muuttaa yhteen.

– Totta kai suunnittelemme yhteistä tulevaisuuttamme innolla, mutta yhteenmuuton ja häiden kanssa emme juuri nyt kiirehdi. On toki selvää, että kun parisuhteessa olemme, ennen pitkää asumme myös yhdessä.

Heidi myöntää Iltalehdelle, että suhde on edennyt nopeasti.

– Onhan se hassua, että tunsimme toisemme lähes viisi vuotta ennen kuin kaikki tapahtui.

Heidi erosi lastensa isänsä, oopperalaulaja Mika Pohjosesta kesällä 2015. Pari ehti olla yhdessä 19 vuotta ja kihloissa vuodesta 2005.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.