Emma Watson prinssi Williamin isännöimällä illallisella toukokuussa 2014. Kuva: Reuters
Emma Watson prinssi Williamin isännöimällä illallisella toukokuussa 2014. Kuva: Reuters
Watsonin tuoreen Noah-elokuvan ensi-ilta Iso-Britanniassa. Kuva: Reuters
Watsonin tuoreen Noah-elokuvan ensi-ilta Iso-Britanniassa. Kuva: Reuters
Emma Watsonin huhuttiin jättäneen opinnot Brownissa kesken kiusaamisen takia. Kuva: Reuters
Emma Watsonin huhuttiin jättäneen opinnot Brownissa kesken kiusaamisen takia. Kuva: Reuters

Näyttelijä Emma Watson juhli sunnuntaina valmistumistaan Brownin yliopistosta. Harry Pottereissakin nähty Emma on urakoinut tähtirooleja opintojensa ohessa.

Onnea Hermione! Harry Potter -tähti, nuori muoti-ikoni ja Lancômen kauneuskasvo Emma Watson, 24, valmistui sunnuntaina Brownin yliopistosta. Hän suoritti yliopistossa kandin tutkinnon englanninkielisestä kirjallisuudesta. Emma jakoi faniensa iloksi itsestään  Twitterissä maailman suloisimman valmistujaisselfien.

Emma aloitti opintonsa Brownissa, Yhdysvaltain Rhode Islandilla, vuonna 2009. Samaan aikaan opintojensa rinnalla hän näytteli viidessä suuressa Hollywood-tuotannossa, kuten Harry Potter -elokuvissa ja tuoreessa suurelokuvassa Noah.

Mainostaessaan Noahia Emma kertoi Sunday Timesille olleensa aluksi huolissaan siitä, miten häneen suhtaudutaan yliopistolla.

– Ensimmäisenä päivänä kävelin ruokalaan, kaikki salissa hiljentyivät ja tuijottivat minua. Vakuuttelin itselleni, että pystyn tähän kyllä, hän muisteli haastattelussa.

Emma myös kiitteli opiskelijakavereitaan Brownissa.

– Minulta ei kertaakaan pyydetty nimikirjoitusta kampuksella. Kerran järjestin sadan hengen juhlat, eikä yksikään vieras laittanut kuvia Facebookiin, Emma kertoi.

Tähden opinnot olivat jossain vaiheessa jäähyllä. Huhujen mukaan hän olisi jättänyt Brownin kiusaamisen takia, mutta näyttelijä itse on kiistänyt väitteet.

Brownin lisäksi Emma Watson on opiskellut New Yorkin yliopistossa näyttelemistä.

Lue myös:

Näyttelijä Emma Watson erosi miljonäärin pojasta

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!