Huippukokki Hans Välimäki on uransa aikana joutunut myös väkivallalla uhkailun kohteeksi.

Ravintoloitsija ja kokki Hans Välimäki kertoo illan Haasta Hans -ohjelmassa, millaisiin tilanteisiin ravintoloitsija saa tottua. Hänen mukaansa solvauksia joutuu sietämään, eikä väkivallallakaan uhkailu ole tavatonta. Pitkän uransa aikana Hans on joutunut näkemään myös työntekijöitä, joiden asenteessa olisi korjattavaa.

– On joskus uhattu ampuakin. Meillä oli kerran sellainen tiskaripoika, joka suuttui. Hän otti ensin yhteen keittiömestarin kanssa, ja kun ohjattin se takapihalle, se sanoi, että odottakaa vaan, hän tulee takaisin ja kylmää meidät kaikki. Silloin jännitti mennä kotiin, Hans kertoo ohjelmassa.

Illan jaksossa Hansin vieraana on Kaisa Liski. Haasta Hans JIM-kanavalla ma 13.10. klo 21.

Video: Nelonen/JIM

Lue myös:

Henri Alén käännytti presidentin ja Hjallis Harkimon ravintolansa ovelta

Näin Hans Välimäki kommentoi Michelin-tähden saaneita ravintoloita

Hans Välimäki kadehtii oppipoikaansa Tomi Björckiä

 

Lisää Kaisa Liskistä:

Kaisa Liski: "Olin puoli vuotta unen ja valveen rajamailla"

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski pystyy tuhlaamaan 5000 euroa tunnissa

Kaisa Liski: En aio imettää enkä pitää äitiyslomaa

 

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.