Hanna Pakarinen ei ole ihan varma, onko hänellä kolmenkympin kriisi.

Olet nyt ensimmäistä kertaa itse sanoittanut kappaleesi. Samalla vaihdoit kielen suomeen. Miksi?

Olin aina ajatellut, että alan laulaa suomeksi vasta, kun kappaleet ovat omiani.

Viime syksynä päätin, että nyt mie sen oman levyn teen. En tiennyt miten, mutta jotakin oli tehtävä, koska miulle oli tullut pakottava tarve sanoa asioita. Ja halusin sanoa niitä nimenomaan naisille. Tästä tuli naisten levy. Otin yhteyttä tuottaja Markus Koskiseen, ja hän kädestä pitäen opetti, miten biisejä tehdään.

Olet siis toteuttanut yhden haaveistasi. Mitä vielä on jäljellä?

Pelkään, että haaveet eivät toteudu, jos niitä puhuu ääneen! Lapsena haaveilin ravintolaruuasta, koska perheemme ei ikinä syönyt ulkona. Päätin, että isona olen ammatissa, jossa voin käydä yksin lounaalla ravintolassa. Vasta nyt voin sanoa tämän ääneen, koska toive on toteutunut.

Olet ollut vaitonainen yksityiselämästäsi, mutta nyt biisisi käsittelevät rakkautta ja parisuhdetta. Kertovatko ne omasta elämästäsi?

Eh, ääh, hmm, mitähän tuohon nyt sanoisi. Eivät ne kaikki suoraan omasta elämästäni ole, mutta onhan tässä tullut jo elettyä aika pitkään ja kaikenlaista olen ehtinyt kokea. En lähtisi laulamaan asioista, joista en tiedä mitään. Mutta en mie edelleenkään halua avautua yksityiselämästäni. Levy-yhtiössä kommentoitiin sanoituksiani, että ootpas sie rohkea! Miusta ei kyllä tunnu tällä hetkellä yhtään siltä.

Täytät ensi vuonna 30. Pukkaako kriisiä? Tikittääkö biologinen kello?

Mie en vielä tiedä. Ehkä. Ehkä tämä levykin on jotain kriisiterapiaa. Tekstit ovat ikäiseni naisen näköisiä. En odota vanhenemista mutta kasvamista. Olen aina nähnyt itseni äitinä, mutta toistaiseksi miulla on ollut vasta mopsikuume.

Hanna Pakarinen
* Vuonna 1981 syntynyt laulaja. Kotoisin Lappeenrannasta, asuu nykyään Helsingin Töölössä.
* Suomen ensimmäinen Idols-voittaja vuodelta 2004. Työskenteli aiemmin trukkikuskina.
* Edusti Suomea ­euroviisuissa Helsingissä 2007.

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika