Joonas Laurila ja Hanna Gullichsen Gloria Fashion Show'ssa. Hannan asu oli Laura Juslinin. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Joonas Laurila ja Hanna Gullichsen Gloria Fashion Show'ssa. Hannan asu oli Laura Juslinin. Kuva: Jonna Öhrnberg

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen ja hänen kihlattunsa, juoksuvalmentaja Joonas Laurila menevät naimisiin loppuvuodesta.

Ruokakirjailija, bloggari ja avokadopasta-hittireseptistä tunnettu Hanna Gullichsen saapui perjantaina Gloria Fashion Show -muotitapahtumaan rakkaansa, juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Helsingissä Suvilahden Kattilahallissa vietettiin Suomen ykkösmuotishow'n 10-vuotisjuhlaa. Suositut yleisönäytökset jatkuvat lauantaina.

Reilun vuoden seurustellut pari kihlautui maaliskuussa.

– Meillä on takana hyvä kesä, olemme täynnä energiaa. Suunnittelemme häitä ja menemme naimisiin vielä tämän vuoden puolella, Hanna paljastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkat hääsuunnittelmat ovat kuitenkin vielä auki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Työt ovat vieneet niin paljon aikaa, ettemme ole ehtineet sopia yksityiskohdista. Olen julkaissut kolme kirjaa, joista viimeisenä syyskuun alussa valokuvaaja Kaisu Joupin kohtukuolemia käsittelevän Tyhjä syli -valokuvateoksen, myös No Tofu Publishingin kustantajana toimiva Hanna kertoo.

Hän fiilistelee, että varmaa on ainakin se, että tulossa on hyvät juhlat.

– Tärkeintä on, että pääsemme naimisiin ja saamme järjestettyä hauskat juhlat. Meille ykkösasia on, että rakkaat ihmiset ovat paikalla iloitsemassa meidän rakkaudestamme.

Avioliitto on Hannalle toinen. Hän jätti ex-miehensä, ravintoloitsija Alexander Gullichsenin kanssa avioerohakemuksen keväällä 2014. He olivat yhdessä yksitoista vuotta ja heillä on seitsemänvuotias poika.

Kaikki Gloria Fashion Show -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla