Joonas Laurila ja Hanna Gullichsen Gloria Fashion Show'ssa. Hannan asu oli Laura Juslinin. Kuva: Jonna Öhrnberg
Joonas Laurila ja Hanna Gullichsen Gloria Fashion Show'ssa. Hannan asu oli Laura Juslinin. Kuva: Jonna Öhrnberg

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen ja hänen kihlattunsa, juoksuvalmentaja Joonas Laurila menevät naimisiin loppuvuodesta.

Ruokakirjailija, bloggari ja avokadopasta-hittireseptistä tunnettu Hanna Gullichsen saapui perjantaina Gloria Fashion Show -muotitapahtumaan rakkaansa, juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Helsingissä Suvilahden Kattilahallissa vietettiin Suomen ykkösmuotishow'n 10-vuotisjuhlaa. Suositut yleisönäytökset jatkuvat lauantaina.

Reilun vuoden seurustellut pari kihlautui maaliskuussa.

– Meillä on takana hyvä kesä, olemme täynnä energiaa. Suunnittelemme häitä ja menemme naimisiin vielä tämän vuoden puolella, Hanna paljastaa.

Tarkat hääsuunnittelmat ovat kuitenkin vielä auki.

– Työt ovat vieneet niin paljon aikaa, ettemme ole ehtineet sopia yksityiskohdista. Olen julkaissut kolme kirjaa, joista viimeisenä syyskuun alussa valokuvaaja Kaisu Joupin kohtukuolemia käsittelevän Tyhjä syli -valokuvateoksen, myös No Tofu Publishingin kustantajana toimiva Hanna kertoo.

Hän fiilistelee, että varmaa on ainakin se, että tulossa on hyvät juhlat.

– Tärkeintä on, että pääsemme naimisiin ja saamme järjestettyä hauskat juhlat. Meille ykkösasia on, että rakkaat ihmiset ovat paikalla iloitsemassa meidän rakkaudestamme.

Avioliitto on Hannalle toinen. Hän jätti ex-miehensä, ravintoloitsija Alexander Gullichsenin kanssa avioerohakemuksen keväällä 2014. He olivat yhdessä yksitoista vuotta ja heillä on seitsemänvuotias poika.

Kaikki Gloria Fashion Show -jutut löydät täältä.