Me Naiset
|
ME NAISET
Hanna-Riikka Siitonen on sairastanut syöpää jo 18 vuotta. Kuva: Jouni Harala
Hanna-Riikka Siitonen on sairastanut syöpää jo 18 vuotta. Kuva: Jouni Harala

Uusi päivä -sarjan Lissun roolia alkaa näytellä Mari Posti.

Näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen joutuu jättäytymään pois Ylen Uusi päivä -sarjasta sairausloman takia. Sairausloman pituutta ei ole kerrottu. Siitonen muistaa Uusi päivä -sarjan faneja Instagramissa sekä kertoo suhteestaan Lissu-hahmoon.

– Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni, Siitonen kirjoittaa.

”Tärkeimpänä jää mieleeni musiikki.”

Lissun roolissa jatkaa Siitosen jälkeen näyttelijä Mari Posti. Vaikka Siitosen ura Lissuna jää taakse, jatkaa Siitonen yhä sarjan musiikkituottajana. Sairauslomalle jää mukaan myös paljon muistoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tärkeimpänä jää mieleeni musiikki. Sadat soittoluokkakohtaukset, meidän luomamme bändit ihanine biiseineen ja videoineen. Kuoro sekä karaoke. Tiukkaa treeniä vaatineet oppilasnäytökset, puhumattakaan rakkaista erityisjaksoista ja liikuttavista fantasiakohtauksista! Siitonen kuvailee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin. Minä nimittäin tunnen nämä kadut.

 

Lissua näytellyt Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt sairauslomalle. Lissu ei sarjasta katoa, vaan häntä näyttelee toistaiseksi Mari Posti. Hanna-Riikka puolestaan jatkaa edelleen Uuden Päivän musiikkituottajana. Tässä Hanna-Riikan terveiset UP-faneille: Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni. Jossain siellä teidän joukossanne on varmasti joku, joka muistaa Lissun elämästä vielä paljon minuakin enemmän, mutta paljon muistan minäkin. Muistan kaikki ihanat oppilaani, uskolliset ystäväni ja jokaisen tulenpalavan ja traagisesti päättyneen rakkauden. Tärkeimpänä jää mieleeni kuitenkin musiikki. Sadat soittoluokkakohtaukset, meidän luomamme bändit ihanine biiseineen ja videoineen. Kuoro sekä karaoke. Tiukkaa treeniä vaatineet oppilasnäytökset, puhumattakaan rakkaista erityisjaksoista ja liikuttavista fantasiakohtauksista! Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin. Minä nimittäin tunnen nämä kadut❤️👠🎵 https://www.youtube.com/watch?v=grLVrUimYPk #uusipäivä #upplus

A post shared by Uusi Päivä (@uusipaiva) on

Siitonen on sairastanut kilpirauhassyöpää vuodesta 2000. Lokakuussa 2016 Siitonen kävi lähellä kuolemaa, kun hänen molemmista keuhkoistaan löytyi syövän ja sen hoitojen aiheuttamat veritulpat.

Siitonen kertoi Me Naisille, että sairaus ja sen tuottamat monet ongelmat ovat luoneet paineita myös parisuhteeseen.

”Muiden olisi todella tärkeää huomioida paitsi sairastuneen, myös hänen puolisonsa vointi.”

– Ei Jannekaan aina jaksa. Hän kiukuttelee ja ärsyyntyy minun kiukutteluuni. Mutta sairauteni vuoksi hän on se, joka joutuu nielemään ärtymyksensä ja pyytämään anteeksi. Se ei ole ihan reilua. Juuri nyt en silti voi ottaa kantaakseni Jannen tunteita, niiden vuoro tulee myöhemmin.

Juuri tästä syystä Siitonen muistuttaa, että vakavasti sairastuneen lisäksi pitäisi muistaa aina myös tämän läheiset.

– Sairauteni takia minä olen se, jolta aina kysytään vointia. Kukaan ei kysy Jannelta, miten hän jaksaa. Muiden olisi todella tärkeää huomioida paitsi sairastuneen, myös hänen puolisonsa vointi.

ruususuola

valoa ja voimaa teidän perheelle,olet ihana nainen jaksanut vetää  sata lasissa aina keikoilla ja uskonut parempaan huomiseen!!toivon elämälankan kestävän,pitkään sinussa!!megahalit!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla