Näyttelijä Aku Hirviniemi kertoo olleensa kouluaikoina ujo poika, joka viihtyi teatteriporukoissa, kun muut jätkät pelasivat jääkiekkoa. ”Lukiosta jäi hyvät muistot. Pidin koulunkäynnistä, en ollut häirikkö enkä raggari. Tykkäsin katsoa vierestä, kun muut toilailivat.” Kuva Ari K. Ojala
Näyttelijä Aku Hirviniemi kertoo olleensa kouluaikoina ujo poika, joka viihtyi teatteriporukoissa, kun muut jätkät pelasivat jääkiekkoa. ”Lukiosta jäi hyvät muistot. Pidin koulunkäynnistä, en ollut häirikkö enkä raggari. Tykkäsin katsoa vierestä, kun muut toilailivat.” Kuva Ari K. Ojala

Putouksesta lähtenyt näyttelijä Aku Hirviniemi siirtäisi valtikkansa tunnetulle stand up -koomikolle.

Putous-ohjelman viiden tuotantokauden jälkeen jättänyt näyttelijä Aku Hirviniemi tietää, kenet haluaisi nähdä mukana seuraavalla kaudella.

– Tuotanto on vielä niin lähellä, etten ole kauheasti miettinyt, ketkä voisivat olla uusia tekijöitä, mutta ihmettelen jos stand up -koomikko Sami Hedbergiä ei kysytä mukaan. Eikö häntä ole jo toivottu Putoukseen kaikilla nettisivustoilla? Aku heittää.

Aku pääsee tekemään yhteistyötä Samin kanssa valkokankaalla, kun uusi Luokkakokous-komedia tulee ensi-iltaan alkuvuonna 2015.

Kesällä Helsingissä, Turussa ja Naantalissa kuvattavassa elokuvassa nähdään kaksikon lisäksi Vuoden radiojuontajaksi valittu Jaajo Linnonmaa.

Lue lisää elokuvasta täältä.

Lue myös:

Kaikki Putous-näyttelijät vaihtuvat

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!