Mirkka Torikka ja Sami Kuronen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mirkka Torikka ja Sami Kuronen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Radiojuontaja Sami Kuronen esiintyi ensi kertaa naisystävänsä kanssa julkisuudessa.

Radio Suomipopin juontajana tuttu Sami Kuronen saapui naisystävänsä kanssa paljon puhutun Fifty Shades of Grey -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan keskiviikkona Helsingissä.

Samin rakas on jyväskyläläinen toimittaja Mirkka Torikka, joka työskentelee ehkäisevää päihdetyötä tekevän Asennetta-lehden päätoimittajana. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun onnellisenoloinen pari esiintyi yhdessä julkisuudessa.

– Emme me enää niin uusi pari ole. Olemme seurustelleet yli vuoden verran, mutta emme asu vielä yhdessä. Tapasimme aikanaan töiden merkeissä, Sami kertoi.

– Olemme hyvin onnellisia, ei se mikään salaisuus ole, Mirkka jatkoi.

Sami ja hänen entinen vaimonsa, viestintäalalla työskentelevä Anu, jättivät yhteisen avioerohakemuksen viime tammikuussa. Virallisesti ero astui voimaan heinäkuussa. Pariskunta ehti pitää yhtä neljäntoista vuoden ajan, joista vajaa viisi he olivat naimisissa.

Raaka parisuhdetesti

Radiotöiden lisäksi Sami nähdään maaliskuussa Livillä alkavan Temptation Island -realityohjelman juontajana. Sarjassa joukko pariskuntia matkustaa paratiisisaarelle yhdessä sinkkunaisten ja miesten kanssa testaamaan parisuhteensa kestävyyttä.

– Sarjaa oli henkisesti paljon rankempi tehdä, mitä oletin. Tiesin, että luvassa on kova parisuhdetesti saarelle lähteville pareille. Mutta reissun rankkuus tunnetasolla yllätti meidät kaikki. Tuskin paritkaan osasivat sitä itse odottaa.

– Ajattelin kuitenkin, että ketään näistä henkilöistä ei ole pakotettu ohjelmaan. Jos he halusivat itse testata parisuhdettaan, heidän on turha syyttää sinkkuja tai ohjelman tuotantoa mistään, Sami jutteli.

Sami ja Mirkka ovat vakuuttuneita siitä, etteivät he itse lähtisi saarelle.

– Meillä ei ole tarvetta testauttaa parisuhdettamme. Arjen haasteet riittävät meille, Sami naureskeli.

Lue lisää:

Toni Niemisen uusi rakas paljastui

Mikko Nousiainen löysi uuden rakkaan

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.