Pekka Rinne ja laulaja Kirsi Lehtosaari ovat pitäneet yhtä jo 11 vuotta.

Naiset, unohtakaa Pekka Rinne! Tai eihän kukaan estä katselemasta, mutta sen pidemmälle fantasioitaan ei kannata viedä. Suomen jääkiekkomaajoukkueen ykkösmaalivahti on nimittäin varattu mies – on ollut jo 11 vuotta.

Kempeleestä kotoisin olevan Pekan, 31, sydämen on vienyt oululainen laulaja Kirsi Lehtosaari, 29. Moni muistaa Kirsin The Voice of Finlandin toiselta tuotantokaudelta, jossa hän lauloi Paula Koivuniemen valmennettavana. Lisäksi Kirsi on keikkaillut Kirsi Helena -nimellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kirsi Lehtosaari, 29, ja Pekka Rinne, 31, ovat olleet yhdessä 11 vuotta. Kuvat: Nelonen, Reuters

Pekka ja Kirsi menivät kihloihin vuosi sitten ja elävät osittain etäsuhteessa. Kun Pekka torjuu pitkän NHL-kauden Nashville Predators -joukkueessa, Kirsi reissaa Oulun ja Nashvillen välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pekka Rinne on ollut viime viikkojen puhutuin Leijona paitsi ilmiömäisten torjuntojensa ansiosta, myös seksikkään ulkonäkönsä takia. Nyt.fi:ssä kehuttiin Pekkaa nuoreksi joutseneksi, jonka iho helottaa kuin ilta-auringossa ja hikikarpalotkin näyttävät suihkunraikkailta rankan matsin jälkeen. Myös Ilta-Sanomien lukijat vaikuttuivat Pekan atleettisuudesta sekä lempeistä kasvoista ja äänestivät hänet kuumimmaksi Leijonaksi.

Seuraavaksi 195-senttinen esittelee akrobaattiliikkeitään lauantaina 24.5., kun Suomi ottelee Tšekkiä vastaan MM-kisojen finaalipaikasta. Jos Suomi sattuisi häviämään, se pelaisi vielä pronssista.

Lue myös:

Leijonat selibaatissa – onko siitä hyötyä?

Ananastukka syrjäytti Leijonien takatukan

Tässä ovat Leijonien seksikkäimmät takatukat

Sisältö jatkuu mainoksen alla