Napa on pyhä asia Taylor Swiftille. Kuva: Reuters
Napa on pyhä asia Taylor Swiftille. Kuva: Reuters

Taylor Swift ansaitsee yli 50 miljoonaa euroa vuodessa.

Muusikko Taylor Swift, 24, on eniten tienaava nainen alle kolmekymppisistä taiteilijoista.
Forbes
-lehden mukaan muusikon vuositienestit ovat 51,5 miljoonaan euroa (64 miljoonaa dollaria). Swift tuli tunnetuksi kantrilaulajana, mutta on sittemmin siirtynyt popahtavampiin biiseihin.

Swiftiä pidetään myös tyyli-ikonina, ja People-lehti valitsikin hänet syyskuussa parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Hän on tunnettu myös periaatteistaan: laulajan napa on pyhä, eikä hän paljasta sitä missään tilanteissa. Kuukausi sitten Swift haistatti myös Spotifylle pitkät, kun hän päätti poistaa kaikki levynsä suoratoistopalvelusta. Lue lisää täältä.

Parhaiten alle kolmekymppisten tienaavien listalla ensimmäisenä on Justin Bieber, 20, jonka vuositulot ovat 65,5 miljoonan euroa (80 miljoonan dollaria), ja toisena One Direction -yhtyeen jäsenet yhteensä 60,5 miljoonan euron (75 miljoonaa dollarin) tuloillaan.

TOP 10: Parhaiten tienaavat alle kolmekymppiset taiteilijat

1. Justin Bieber: 65,5 miljoonaa euroa

2. One Direction -yhtye: 60,5

3. Taylor Swift: 51,5

4. Bruno Mars: 48

5. Rihanna: 38,5

6. Miley Cyrus: 29

7. Jennifer Lawrence: 27

8. Lady Gaga: 26,5

9. Avicii: 22,5

10. Skrillex: 14,5

Lue myös:


Taylor Swift on parhaiten pukeutuva julkkis


Levyarvio: Taylor Swiftin uutuuslevy on makea kuin tikkari


Supercell-miehet tienasivat näin paljon enemmän kuin maailman kovapalkkaisin naisartisti


Alusvaatteilla tienaa eniten – he ovat parhaiten palkatut mallit

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika