Dj-tuottaja RZY eli Antti Riihimäki on ollut Cheekin luottomies muutaman vuoden. Cheekin Olympiastadionin-keikoilla hänet nähdään "kapellimestarina".

Helsinkiläinen dj-tuottaja RZY eli Antti Riihimäki on ollut Cheekin luottomies vuodesta 2011. Hittitehtailun miehet aloittivat tosissaan vuonna 2012 Cheekin seitsemännellä studioalbumilla Sokka irti.

Riihimäki on mukana myös Cheekin Olympiastadionin-keikoilla tänään perjantaina ja lauantaina. Hänen tehtävänään on olla "kapellimestari" – katsoa, että kaikki menee musiikillisesti niin kuin pitää.

– Olen vastuussa sovituksista, mietin, mitä kukin soittaa, sovin Jaren kanssa biiseistä ja katson, että homma toimii.

– Stadikalle ei mennä tärisemään, vaan nauttimaan tästä hommasta. Tätä isompaa konserttia ei ole, ja ehkä lavalla nähdään jokin soitin, jota ei Jaren keikalla ole aikaisemmin nähty, Riihimäki lupailee.

Riihimäki on yksi Suomen kysytyimmistä biisintekijöistä, ja Cheekin lisäksi hän on säveltänyt ja tuottanut musiikkia muun muassa myös Kaija Koolle, Anna Abreulle ja Redramalle.

Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 22. ja 23. elokuuta. Räppäriä lämppää JVG.

Cheek on valmistautunut tämän viikon Olympiastadionin-keikkoihinsa ja julkkaissut Instagramissa muutamia kuvia. Viime viikolla räppäri kertoi Radio Aallon haastattelussa lavarakennelmapiirrosten olleen niin suuruudenhulluja, että niiden toteuttaminen oli vaikeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Ovatko arvosi muuttuneet, Cheek?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Cheek: "Alkukesä meni aika sumussa"

Cheek on kokenut ryöstön ja pommituksen luksusmatkoillaan

Cheek: "Uupuminen oli minulle kova paikka"

Cheek videohaastattelussa: "Anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla vaikeaa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla