Dj-tuottaja RZY eli Antti Riihimäki on ollut Cheekin luottomies muutaman vuoden. Cheekin Olympiastadionin-keikoilla hänet nähdään "kapellimestarina".

Helsinkiläinen dj-tuottaja RZY eli Antti Riihimäki on ollut Cheekin luottomies vuodesta 2011. Hittitehtailun miehet aloittivat tosissaan vuonna 2012 Cheekin seitsemännellä studioalbumilla Sokka irti.

Riihimäki on mukana myös Cheekin Olympiastadionin-keikoilla tänään perjantaina ja lauantaina. Hänen tehtävänään on olla "kapellimestari" – katsoa, että kaikki menee musiikillisesti niin kuin pitää.

– Olen vastuussa sovituksista, mietin, mitä kukin soittaa, sovin Jaren kanssa biiseistä ja katson, että homma toimii.

– Stadikalle ei mennä tärisemään, vaan nauttimaan tästä hommasta. Tätä isompaa konserttia ei ole, ja ehkä lavalla nähdään jokin soitin, jota ei Jaren keikalla ole aikaisemmin nähty, Riihimäki lupailee.

Riihimäki on yksi Suomen kysytyimmistä biisintekijöistä, ja Cheekin lisäksi hän on säveltänyt ja tuottanut musiikkia muun muassa myös Kaija Koolle, Anna Abreulle ja Redramalle.

Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 22. ja 23. elokuuta. Räppäriä lämppää JVG.

Cheek on valmistautunut tämän viikon Olympiastadionin-keikkoihinsa ja julkkaissut Instagramissa muutamia kuvia. Viime viikolla räppäri kertoi Radio Aallon haastattelussa lavarakennelmapiirrosten olleen niin suuruudenhulluja, että niiden toteuttaminen oli vaikeaa.

Lue myös:

Ovatko arvosi muuttuneet, Cheek?

Cheek: "Alkukesä meni aika sumussa"

Cheek on kokenut ryöstön ja pommituksen luksusmatkoillaan

Cheek: "Uupuminen oli minulle kova paikka"

Cheek videohaastattelussa: "Anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla vaikeaa"

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika