Hän on Harry Styles, ei se onnekas fani. Kuva: Reuters
Hän on Harry Styles, ei se onnekas fani. Kuva: Reuters

One Direction -yhtyeen Harry Styles teki faninsa onnelliseksi.

Muistelepa hetki villeimpiä fanivuosiasi (Dingo, XL5, Hanoi Rocks, Duran Duran...). Ajattele, jos olisit silloin päässyt tapaamaan suurimman idolisi. Mitä olisit tehnyt? Luultavasti jäätynyt ja saanut soperrettua jotain sekavaa.

Entä jos olisit viettänyt idolisi kanssa melkein puoli vuorokautta?

Niin kävi poikabändi One Directionin fanille Alexandra Lomasille. Hän lensi Los Angelesista Lontooseen, vietti lennolla kymmenen tuntia Harry Stylesin (ehkä se tunnetuin 1D-tyyppi) seurassa ja raportoi lopulta koko tarinan sosiaaliseen mediaan. Yhtyeen muut fanit villiintyivät, ja lopulta Alexandran seikkailu pääsi lehtiin.

Hänestä on tehty jonkin sortin sankari, eikä ihme, sillä kuka pystyisi käyttäytymään idolinsa seurassa yhtä coolisti kuin Alexandra. Hän muun muassa kertoi, ettei todellakaan ottanut nukkuvasta Stylesistä kuvia, koska se olisi ollut törkeää.

Styles oli ollut fanilleen mielettömän mukava ja jutustellut esimerkiksi siitä, miten viettää joulua.

Tarinaan liittyy pieni suloinen nolouskin. Lomas paljasti Twitterissä lukeneensa idolistaan kirjoitettua fanifiktiota ja vakoilleensa tämän Instagram-tiliä samaan aikaan, kun hän tajusi istuvansa Stylesin vieressä.

Tarina ei kerro, kertoiko hän siitä Stylesille, mutta ehkä maailman fanitetuimpiin kuuluvan yhtyeen jäsen on tottunut kiihkeisiin ihailijoihin.

Ja tässä yksi todisteista, jonka Alexandra Lomas jakoi Twitterissä:

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.