Samu Haberin Joutsenlaulu-veto sai katsojien hyväksynnän. Samalla muusikko itsekin keräsi annoksen hehkutusta. 

Vain elämää -sarjan uusin kausi starttasi eilen Olli Lindholmin jaksolla. Kaksi tuntia kestävän jakson ehdottomasti eniten puhetta etukäteen aiheuttanut tulkinta oli Samu Haberin veto Yön Joutsenlaulu-kappaleesta.

Joutsenlaulun kirjoittanut Jussi Hakulinen on avoimesti kritisoinut sitä, että kappaletta muutetaan ohjelmaa varten. Hän ei myöskään ole antanut lupaa kappaleen julkaisemiseen levyllä. Televisiossa esittämistä ei voi kuitenkaan kieltää.

Lue myös: Jussi Hakulinen HS:lle: ”Sanottiin, että Robinin imago kärsii, jos hän laulaa, että ei ole Jumalaa”

Katsojat ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että Samun veto oli mainio juttu. Twitterissä esityksen on kommentoitu ”nostaneen Joutsenlaulun uusiin sfääreihin”.

Mutta vieläkin enemmän ihastusta on herättänyt Samu itse!

”Samu Haber voisi laulaa vaikka puhelinluetteloa ja se olis uuh”, eräs kommentoi.

”Jos karisma ois tippa, Samu Haber ois valtameri”, näyttelijä Frans Åkerberg intoutui kuvailemaan.

Samun äänen kehuttiin myös menevän ihon alle. Eräs twitter-käyttäjä jopa tunnusti rakkautensa Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuvana tunnettua laulajaa kohtaan.

Missasitko eilisen esityksen? Katso Samun Joutsenlaulu-tulkinta tästä:

2965327

 Miten Olli Lindholm reagoi vetoon? Katso tästä:

2966388

Me Naiset ja Nelonen ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Samu on kova jätkä.

”Hän voisi laulaa puhelinluetteloa ja olisi uuh” – hullaannuitko sinäkin eilen Samu Haberista?

Ai,tällanen reaktio tosta vedosta. Mun mielestä toi läähätysversio joutsenlaulusta oli kyllä aika lattea. Olen kuitenkin yleensä tykänny sunrise avenuen biiseistä ja tuuminut että samulla on nätti tuurijuopon raspiääni. Biisihän itsessään on lähes legendan statuksen saavuttanut suomirock-kappale, mutta jos se olisi tuolla tavalla läähätellyt jonkun vähemmän iskevän biisin niin veikkaan että olis oma arvio ollut lattean sijaan huono.
Lue kommentti

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.

 

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.