Candice Huffine on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa. Kuva: MVphotos
Candice Huffine on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa. Kuva: MVphotos

Rengasfirman ensi vuoden kalenterissa poseeraa ensimmäistä kertaa pluskokoinen malli Candice Huffine.

Vaikka vuosi ei ole vielä lähimainkaan vaihtumassa, Pirelli-kalenterissa ensi vuonna poseeraavat naiset on julkistettu. Tällä kertaa mukana ovat huippumallit Adriana Lima, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana, Sasha Luss, Anna Ewers, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Gigi Hadid, Candice Huffine, Karen Elson ja Joan Smalls.

Italialaisen rengasfirman vuonna 1964 lanseeraama julkaisu on perinteisesti houkutellut sivuilleen mallimaailman kuumimmat nimet, mutta myös kiinnostavia uusia kasvoja. Vuoden 2015 kalenterissa nähdään ensimmäistä kertaa pluskokoinen malli.

Mallina 29-vuotias Candice Huffine on jo konkari. Hän poseerasi Italian Voguen pluskokonumeron kannessa 2011 ja on esiintynyt sen jälkeen niin muotilehtien sivuilla kuin mainoskampanjoissakin. Lapsena hän osallistui kauneuskilpailuihin, mutta muutti teini-ikäisenä äitinsä kanssa New Yorkiin etsimään "oikeita" mallintöitä. 14-vuotiaasta tytöstä oli outoa, että hänet sijoitettiin heti pluskokoisten mallien joukkoon, mutta nyt Candice on siitä kiitollinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En halua sanoa, että laihojen tyttöjen elämä on hirveää. Ei se ole. Ajattelen, että jos kehoani ei ole tarkoitettu sellaiseksi ja joutuisin taistelemaan sen kanssa vuosia, olisin hajalla, hän kertoi The Cutille pari vuotta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalenterin otokset ovat perinteisesti olleet varsin seksikkäitä, ja kun tällä kertaa stailauksesta vastaa Ranskan Voguen entinen päätoimittaja Carine Roitfeld, linja tuskin muuttuu. Kameran takana on jo toista kertaa konkarikuvaaja Steven Meisel. Women's Wear Daily julkaisi kalenterin kuvista esimakua ja paljasti, että luvassa on ainakin lateksiasuja. Viralliset kalenterikuvat julkaistaan marraskuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla