Me Naiset
|
Outi Pippuri
Onko tämä hymy viaton? Kuva: Reuters
Onko tämä hymy viaton? Kuva: Reuters

Kiukuttelua ja työtovereiden syyttelyä. Katherine Heiglillä on maine, josta on vaikea päästä eroon.

Katherine Heigl, 35, muistetaan edelleen Greyn anatomian Isobel "Izzie" Stevensinä, vaikka roolityöstä on jo vuosia. Hittisarjan jätettyään nainen siirtyi näyttelemään elokuviin ja on hänet nähty muun muassa Paksuna-hittikomediassa.

Toisin kuin Katherinen naapurintyttömäisestä olemuksesta voisi kuvitella, viihdemaailmassa on jo pitkään puhuttu hänen hankalasta luonteestaan.

Katherinen väitetään muun muassa syyttäneen Greyn anatomian käsikirjoitustiimiä siitä, ettei hän voittanut roolistaan Emmyä, koska käsikirjoittajat eivät kirjoittaneet hänelle tarpeeksi hyvää tekstiä. Hänen sanotaan myös arvostelleen muitakin työkavereitaan ja järjestäneen hankalia tilanteita kuvauspaikoilla. The Hollywood Reporterin lähteen mukaan Katherinella on ollut huomautettavaa niin puvustuksista, taukotiloista kuin käsikirjoitusten sisällöistäkin. Perez Hiltonin mukaan hän on muun muassa myöhästellyt aikatauluista ja vaatinut isompia pukuhuoneita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutaman flopanneen elokuvan jälkeen Katherine on tekemässä paluuta televisioon. Nainen nähdään pian uudessa State of Affairs -sarjassa. Sarjan lehdistötilaisuudessa Katherine otti kantaa ikävään maineeseensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En koe itseäni hankalaksi ihmiseksi. En koskaan olisi tarkoituksella sellainen. Jos olen joskus tuottanut jollekin pettymyksen, se ei ole ollut tarkoituksellista.

Joidenkin näkemysten mukaan yksi Kathrinen kyseenalaisen maineen syistä saattaa löytyä hänen managerinaan toimivasta äidistään, jonka käytöstä ja kielenkäyttöä on luonnehdittu vähintäänkin ikäväksi. Mielenkiintoista on, että juuri Katherinen äiti, Nancy Heigl, on yksi State of Affairs -sarjan tuottajista.

Lähteet: People, Daily Mail, Hollywood Repoter

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Hollywood-tähdet hullaantuivat adoptoimaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla