Kiukuttelua ja työtovereiden syyttelyä. Katherine Heiglillä on maine, josta on vaikea päästä eroon.

Katherine Heigl, 35, muistetaan edelleen Greyn anatomian Isobel "Izzie" Stevensinä, vaikka roolityöstä on jo vuosia. Hittisarjan jätettyään nainen siirtyi näyttelemään elokuviin ja on hänet nähty muun muassa Paksuna-hittikomediassa.

Toisin kuin Katherinen naapurintyttömäisestä olemuksesta voisi kuvitella, viihdemaailmassa on jo pitkään puhuttu hänen hankalasta luonteestaan.

Katherinen väitetään muun muassa syyttäneen Greyn anatomian käsikirjoitustiimiä siitä, ettei hän voittanut roolistaan Emmyä, koska käsikirjoittajat eivät kirjoittaneet hänelle tarpeeksi hyvää tekstiä. Hänen sanotaan myös arvostelleen muitakin työkavereitaan ja järjestäneen hankalia tilanteita kuvauspaikoilla. The Hollywood Reporterin lähteen mukaan Katherinella on ollut huomautettavaa niin puvustuksista, taukotiloista kuin käsikirjoitusten sisällöistäkin. Perez Hiltonin mukaan hän on muun muassa myöhästellyt aikatauluista ja vaatinut isompia pukuhuoneita.

Muutaman flopanneen elokuvan jälkeen Katherine on tekemässä paluuta televisioon. Nainen nähdään pian uudessa State of Affairs -sarjassa. Sarjan lehdistötilaisuudessa Katherine otti kantaa ikävään maineeseensa.

– En koe itseäni hankalaksi ihmiseksi. En koskaan olisi tarkoituksella sellainen. Jos olen joskus tuottanut jollekin pettymyksen, se ei ole ollut tarkoituksellista.

Joidenkin näkemysten mukaan yksi Kathrinen kyseenalaisen maineen syistä saattaa löytyä hänen managerinaan toimivasta äidistään, jonka käytöstä ja kielenkäyttöä on luonnehdittu vähintäänkin ikäväksi. Mielenkiintoista on, että juuri Katherinen äiti, Nancy Heigl, on yksi State of Affairs -sarjan tuottajista.

Lähteet: People, Daily Mail, Hollywood Repoter

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Hollywood-tähdet hullaantuivat adoptoimaan

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.