Rosamund Pike synnytti toisen lapsensa tiistaina 2. joulukuuta. Kuva: Reuters.
Rosamund Pike synnytti toisen lapsensa tiistaina 2. joulukuuta. Kuva: Reuters.

Näyttelijä Rosamund Pike on pienen poikavauvan äiti.

Gone Girl -menestyselokuvasta huipulle ponnahtanut näyttelijä Rosamund Pike, 35, sai poikavauvan viime tiistaina.

Tuore pienokainen on näyttelijättären ja hänen miesystävänsä Robie Uniacken, 53, toinen lapsi. Parilla on entuudestaan 2-vuotias Solo-poika.

Kuuden vuoden ajan yhtä pitänyt pari ei ole naimisissa. Robie on entinen heroiinin käyttäjä, mutta Rosamundin mukaan Robie tarjosi hänen elämälleen uuden suunnan.

US-lehden mukaan Rosamund paljasti vuonna 2012 Voguelle antamassaan haastattelussa, miksei halua naimisiin.

– Ensin yrität tehdä asiat oikein ja tavanomaisella tavalla. Sitten ne eivät toimikaan, ja huomaat olevasi jälleen vapaa, Rosamund sanoi viitaten aikaisempaan kihlaukseensa ohjaaja Joe Wrightin kanssa.

– On kiinnostavaa rikkoa sääntöjä. En ole naimisissa, minulla on lapsi, ja se tuntuu todellakin enemmän oikealta.

Robie puolestaan on ollut naimisissa kahdesti, ja hänellä on neljä lasta aiemmista liitoistaan.

Lähteet: Daily Mail, US

Lue myös:

Gone Girl -hittielokuvan tähti Rosamund Pike hylättiin alttarille

Kiltti tyttö -hittiromaanista syntyi loistotrilleri Gone Girl

Kiltti tyttö on hyytävän hieno jännäri – lue arvostelu

Kiltti tyttö -jännärin kirjoittanut Gillian Flynn: Upporikkaaksi petosromaanilla

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.