Kaarle Kustaa saapui edustamaan, vaikka autokolarista oli vasta muutama tunti. Kuva: Minna Juti
Kaarle Kustaa saapui edustamaan, vaikka autokolarista oli vasta muutama tunti. Kuva: Minna Juti

Glorian päätoimittaja Minna Juti tapasi Ruotsin kuninkaan heti onnettomuuden jälkeen. – Kuningas oli aivan oma itsensä, Minna Juti kommentoi.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa joutui tänä aamuna auto-onnettomuuteen. Kuningas oli matkalla lentokentälle, josta hänen oli tarkoitus lentää ruotsalaisen Burträskin kylässä sijaitsevan Norrmeijerier-meijerin juhlallisuuksiin.

Kuningas ei antanut aamuisen peltikolarin sotkea päiväänsä, vaan hän saapui avajaistilaisuuteen alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Tilaisuudessa oli kutsuttuna myös Glorian päätoimittaja Minna Juti, joka lounaan yhteydessä myös kätteli kuningasta.

– Kuningas oli aivan oma itsensä. Hän ei näyttänyt loukkaantuneelta tai säikähtäneeltä, Juti sanoo.

Kaarle Kustaa oli pukeutunut harmaaseen pukuun ja kirkkaanpunaiseen solmioon.

– Hän näytti oikein hyvältä. Punaisen solmion, keskiharmaan puvun ja vaaleansinisen paidan yhdistelmä oli maltillinen ja tyylikäs, mutta sai hänet erottumaan selvästi muista miehistä.

Koko kylä oli vastaanottamassa kuningasta, joka saapui lentokentältä limusiinikyydin sijaan varsin tavallisella kulkuneuvolla – tilausbussilla.

Glorian päätoimittaja Minna Juti kätteli Ruotsin kuningasta.

– Ihmiset eivät pokkuroi hänen edessään tai ole erityisen alistuvia alamaisia, vaan he ovat aidosti innoissaan. Koko tilaisuudessa vallitsi leppoisa tunnelma, ja kuningaskin toi puheessaan heti terveiset koko perheeltään.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!