Me Naiset
|
Outi Pippuri
Kaarle Kustaa saapui edustamaan, vaikka autokolarista oli vasta muutama tunti. Kuva: Minna Juti
Kaarle Kustaa saapui edustamaan, vaikka autokolarista oli vasta muutama tunti. Kuva: Minna Juti

Glorian päätoimittaja Minna Juti tapasi Ruotsin kuninkaan heti onnettomuuden jälkeen. – Kuningas oli aivan oma itsensä, Minna Juti kommentoi.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa joutui tänä aamuna auto-onnettomuuteen. Kuningas oli matkalla lentokentälle, josta hänen oli tarkoitus lentää ruotsalaisen Burträskin kylässä sijaitsevan Norrmeijerier-meijerin juhlallisuuksiin.

Kuningas ei antanut aamuisen peltikolarin sotkea päiväänsä, vaan hän saapui avajaistilaisuuteen alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Tilaisuudessa oli kutsuttuna myös Glorian päätoimittaja Minna Juti, joka lounaan yhteydessä myös kätteli kuningasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kuningas oli aivan oma itsensä. Hän ei näyttänyt loukkaantuneelta tai säikähtäneeltä, Juti sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaarle Kustaa oli pukeutunut harmaaseen pukuun ja kirkkaanpunaiseen solmioon.

– Hän näytti oikein hyvältä. Punaisen solmion, keskiharmaan puvun ja vaaleansinisen paidan yhdistelmä oli maltillinen ja tyylikäs, mutta sai hänet erottumaan selvästi muista miehistä.

Koko kylä oli vastaanottamassa kuningasta, joka saapui lentokentältä limusiinikyydin sijaan varsin tavallisella kulkuneuvolla – tilausbussilla.

Glorian päätoimittaja Minna Juti kätteli Ruotsin kuningasta.

– Ihmiset eivät pokkuroi hänen edessään tai ole erityisen alistuvia alamaisia, vaan he ovat aidosti innoissaan. Koko tilaisuudessa vallitsi leppoisa tunnelma, ja kuningaskin toi puheessaan heti terveiset koko perheeltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla