Girls-sarjassa näytellyt Gaby Hoffmann nähdään tänä vuonna ensi-iltaan tulevassa elokuvassa Wild –Villi vaellus, jonka pääosassa on Reese Witherspoon. Kuva: Reuters
Girls-sarjassa näytellyt Gaby Hoffmann nähdään tänä vuonna ensi-iltaan tulevassa elokuvassa Wild –Villi vaellus, jonka pääosassa on Reese Witherspoon. Kuva: Reuters

Näyttelijä Gaby Hoffmann sai pakastetusta istukastaan lisävirtaa vauvaperhearkeen.

Lokakuussa lapsen saanut Girls-sarjan näyttelijä Gaby Hoffmann, 32, kertoo Peoplelle olevansa raskauden jälkeen hyvissä voimissa – kiitos istukan syömisen.

– Syöt vain sen, kyllä tekee eetvarttia! nainen hehkutti ja kertoi, että istukan nauttiminen antoi lisäenergiaa ja paransi maidontuotantoa.

Näyttelijä synnytti tyttärensä Rosemaryn kotona. Doula otti istukan talteen, paloitteli sen 20 osaan ja pakasti palaset.

– Tein siitä smoothieita kolme viikkoa. Laitoin palan blenderiin mansikoiden, mustikoiden, guavamehun ja banaanin kanssa ja join koko p****n, Gaby selitti.

– Ei istukkaa maista, hän lupasi.

Moni nainen uskoo, että vitamiinipitoisen istukan syöminen on hyödyllistä – esimerkiksi näyttelijä January Jones teetti istukastaan vitamiinikapseleita. Hän uskoi niiden olevan salaisuus siihen, etteivät synnytyksen jälkeinen masennus tai väsymys vaivanneet häntä.

Lue myös:

Girls-tähteä syytetään siskonsa seksuaalisesta hyväksikäytöstä – ”Ällöttävä väite”

Girls-tähti ihastui suomalaissuunnittelijan vaatteisiin

Ei enää puhuta Jennifer Anistonin raskaudesta, eihän?

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.